Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paula Seling, emoţionată de audiţiile X Factor de la Constanţa

ro

14 Jul, 2011 18:42 1021 Marime text

Juriul X Factor se va afla la acest sfârşit de săptămână la Constanţa, acolo unde se vor desfăşura audiţiile pentru megashow-ul pe care Antena 1 îl aduce în această toamnă telespectatorilor. Deşi în calitate de jurat, Paula Seling are deja experienţa Timişoarei şi a Clujului, artista se declară emoţionată, gândindu-se la audiţiile ce vor urma. Motivul este simplu: de litoral o leagă amintiri puternice şi momente decisive în cariera sa.

Pe 16 si 17 iulie, Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă se vor afla la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, în căutarea următorului super star al Romaniei. X Factor poate fi pentru următorul star al României ceea ce Festivalul Mamaia a fost în urmă cu aproape 15 ani pentru Paula Seling: începutul unei cariere recunoscute internaţional. Tocmai de aceea, Paula, acum jurat la X Factor vorbeşte cu emoţie despre audiţiile din acest weekend: „Constanta înseamnă, pentru mine, în primul rând...Mamaia. Festivalul Mamaia. Primul pas în afirmarea mea la nivel naţional. Aveam 17 ani când castigam primul meu trofeu de anvergură, vârsta multora dintre concurentii de astazi de la X Factor."

Mai mult, la Constanţa se află şi scena pe care Paula a cântat de cele mai multe ori până acum: "Pe de altă parte, chiar în Constanta se află un alt loc foarte drag mie - Clubul Phoenix - în care am cântat de nenumarate ori împreună cu trupa mea şi în care revin de fiecare dată cu aceeaşi bucurie. Cred că este scena pe care am cântat de cele mai multe ori pana acum!", mai povesteşte artista.

Toţi cei care sunt la mare şi vor să o vadă pe Paula Seling în calitate de jurat al celui mai tare show dedivertisment al deceniului, o pot face venind la audiţiile X Factor,sâmbătă, la ora 11.00 şi duminică la ora 09.00.

www.libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii