Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru constănțeni fac parte din Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare

ro

28 Dec, 2012 19:48 2492 Marime text
universitate.jpg În Monitorul Oficial al României din 27 decembrie a fost publicat ordinul pentru modificarea anexei 1 la Ordinul Ministerului Educației nr. 5.644/2012 privind unele măsuri de organizare și funcționare a Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare.

Potrivit ordinului, anexa nr. 1 la la Ordinul Ministerului Educației nr. 5.644/2012 privind unele măsuri de organizare și funcționare a Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare se modifică.

Din comisiile de specialitate ale Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare fac parte și patru constănțeni: Nicolae Buzbuchi, Petru Bordei (foto dreapta), Dănuț Tiberius Epure (mijloc), Nechita Runcan (stînga).

Nicolae Buzbuchi de la Universitatea Maritimă din Constanța face parte din Comisia Inginerie Mecanică și Robotică. Petru Bordei de la Universitatea Ovidius - din Comisia de Medicină.

În Comisia Științe Economice și Administrarea Afacerilor a fost ales Dănuț Tiberius Epure de la Universitatea Ovidius, care este și vicepreședinte al comisiei. Nu în ultimul rând, din Comisia de Teologie face parte Nechita Runcan de la Universitatea Ovidius.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii