Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parc terapeutic si vaporase pe lac, la Techirgiol Elena Udrea s-a intalnit si cu primarul Adrian Stan

ro

27 Feb, 2010 21:41 1823 Marime text
techirghiol.jpg„A fost o surpriză plăcută. Am stat de vorbă o oră şi jumătate cu doamna ministru despre proiectele pe care Consiliul Local Techirghiol le-a depus la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului", ne-a declarat primarul oraşului. Edilul a precizat că a discutat cu Elena Udrea despre proiectele aflate în curs de finanţare, dar şi despre cele de viitor. Principalele teme abordate au fost, potrivit primarului Adrian Stan, proiectul privind realizarea parcului terapeutic din faţa Sanatoriului Balnear Techirghiol, depus spre finanţare pe fonduri de mediu, şi cel privind realizarea unui debarcader cu vaporaşe pentru turişti, pe lacul Techirghiol. Legat de primul dintre proiecte, primarul Adrian Stan a precizat că parcul ce va fi construit în faţa sanatoriului va avea pe lângă băncuţe şi spaţii verzi, şi module formate din scări şi cauciucuri din care se vor alcătui trasee pentru persoanele cu probleme motorii, ce vor fi parcurse sub îndrumarea unui terapeut.

În ceea ce priveşte debarcaderul, primarul Adrian Stan a precizat că vaporaşele vor efectua curse traversând lacul către Eforie Nord şi Eforie Sud.

„A fost o întâlnire foarte, foarte fructuoasă, care ne-a creat o stare de optimism în ideea că aceste proiecte au şanse de finanţare", a subliniat primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • teodora 01 Mar, 2010 12:48 da le dea Dumnezeu putere de munca si intelepcine sa finalizeze toate proiectele propuse
  • un cititor 27 Feb, 2010 18:35 primarul din Techirghiol este un tip interesant.Vom mai auzi de el