Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motiunea de cenzura a PNL si UDMR va fi dezbatuta si votata joi.

ro

21 Sep, 2009 19:21 644 Marime text

Moţiunea de cenzură a PNL şi UDMR va fi dezbătută şi votată, joi, în Parlament. Mai întâi însă, va fi citit, astăzi, în plenul reunit al celor două Camere. Pentru ca moţiunea să treacă, şi astfel să fie doborât Guvernul, liberalii şi udemeriştii au nevoie şi de sprijinul PSD sau PD-L, care ar vota practic împotriva propriilor oameni.

Pe de alta parte parlamentarii social-democrati spun ca nu vor vota in favoarea motiunii de cenzura. Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, citat de NewsIn, spune ca, atata timp cat legea salarizarii unitare va mai fi discutata cu partenerii sociali, demersul PNL si UDMR nu isi are rostul.

Initiatorii motiunii de cenzura au fost liberalii, care au anuntat ca urmeaza sa depuna o motiune in ziua in care Executivul si-a asumat raspunderea in Parlament pentru legea salarizarii unitare, legea privind restructurarea agentiilor guvernamentale si noua lege a educatiei. De altfel, liberalii au boicotat sedinta parlamentara dedicata asumarii raspunderii Executivului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii