Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare catre constanteni "Aveti grija la vot. O saptamana mai aveti"

ro

28 Nov, 2009 20:40 939 Marime text

La fel ca şi seara trecută, prezent la inaugurarea Parcului Viitorului din zona CET, edilul constănţean Radu Mazăre I-a avertizat că dacă nu îl votează pe Geoană, peste şase zile, nu îl vor mai vedea în Constanţa.

Se pare că primarul a rămas setat de câteva zile pe aceeaşi frază: dacă nu iese Geoană şi dacă constănţenii nu votează PSD, primarul nostru pleacă din primărie, lăsând-o de izbelişte, şi se mută în Brazilia.

După ce a întârziat aproape o oră la inaugurarea de la CET, Mazăre a venit însoţit de alaiul de consilieri locali, deputaţi şi angajaţi din primărie pentru binecunoscuta baie de mulţime. El nu a scăpat de pupăturile vârstnicilor strânşi în număr mare dar nici de cei mai mici cu care a făcut adevărate şedinţe foto. "Dacă rămâne tâlharul ăsta eu nu mai stau. Aveţi grijă la vot. O săptămână mai aveţi", I-a avertizat primarul.

Ajuns pe scenă alături de Mona Nicolici, reprezentanta Petrom, partener în realizarea Parcului Viitorului, Mazăre nu a putut să se abţină de la a face referiri la campania electorală care se încheie într-o săptămână dar şi că, prin realizarea obiectivului, a pus în aplicare o promisiune din campania electorală de anul trecut. "Dacă sunteţi şi voi alături de mine o să vă fac şi mai multe parcuri. Dacă nu să le facă Nuţi şi cu fra-su", a reiterat primarul.

Partenerii de la Petrom au promis că vor să mai realizeze în Constanţa, cu ajutorul municipalităţii, încă trei asemenea parcuri precum este cel de la CET.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ANTON 01 Dec, 2009 14:40 NOI MAI AVEM O SAPTAMANA,DAR TU AR TREBUI SA-TI FACI BAGAJUL,SI S-O IEI INAINTE CA SA FI SIGUR CA APUCI SA PLECI !
  • CORLEONE 28 Nov, 2009 18:07 Avem ...avem...o sa votam cu Basescu !!!