Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamicile au strans zeci de mii de semnaturi, pentru protestul de maine

ro

16 May, 2010 21:10 1143 Marime text

Mămicile s-au pregătit pentru protestul de mâine, încă de azi după-amiază. Pentru a fi cât mai bine organizate pentru luni, când vor ieşi în faţa Ministerului Muncii, zeci de mămici s-au întâlnit azi şi au adunat semnături împotriva reducerii indemnizaţiei pentru creşterea copiilor. Ele au adunat zeci de mii de semnături pe care vor să le prezinte în plenul Consiliului Economic şi Social (CES).

Sunt mămici care primesc o indemnizaţie de 2.000 de lei şi spun că aceşti bani abia le ajung să acopere toate cheltuielile.

La protestul de luni sunt aşteptate sute de părinţi care sunt împotriva reducerii indemnizaţiei pentru creşterea copiilor. Şi pancartele pentru protest sunt deja gata, spun mămicile.

Potrivit Ministerului Muncii, 190.000 de mămici primesc indemnizaţie pentru creşterea copilului.

Sursa: realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 16 May, 2010 18:09 ”Mămicile” acestea se cred in SUA ??? ELE ,nu vad ca este CRIZA ECONOMICA in ROMANIA ??? Ne-am saturat sa fim invinuiți ca traim pe spinarea COPIILOR, din cauza unei ”clase” foarte favorizate ce traiesc pe banii copiilor.Unul MUMĂ si altul este CIUMA !!! Asta se intampla cu copiii in ROMANIA !!! De ce ??? Ca asa vrea OPOZIȚIA ???