Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrari de reparatie pe Autostrada Soarelui si DN1 Rute ocolitoare

ro

04 Jun, 2010 17:07 1227 Marime text

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române atenţionează şoferilor să circule cu prudenţă pe Autostrada Soarelui şi pe DN1, în zona Azuga, din cauza lucrărilor de asfaltare şi de reparaţie şi le recomandă folosirea rutelor ocolitoare.

Poliţiştii rutieri au precizat că pe Autostrada Soarelui, între kilometrii 134 şi 135, se asfaltează drumul pe banda întâi a sensului de mers spre Constanţa, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să semnalizeze şi să se încadreze din timp pe banda a doua.

Totodată, între orele 11.00 şi 15.00, pe DN1 Bucureşti - Braşov se execută lucrări de reparaţie a suprafeţei carosabile, în zona staţiunii Azuga, între kilometrii 135 şi 136. Circulaţia se desfăşoară pe un fir, alternativ, în ambele sensuri. Reprezentanţii Infotrafic avertizează că traficul rutier se va intensifica pe DN1, în a doua parte a zilei, pe sensul către munte. Pentru evitarea acestor zone, ruta ocolitoare este DN7 Bucureşti - Bâldana, DN71 Bâldana - Târgovişte - Sinaia. Conducătorilor auto care merg la Braşov sau mai departe le este recomandat să evite Valea Prahovei şi să circule pe DN1A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele, DN1 Săcele - Braşov.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii