Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Serconstruct Roads SRL, contract adjudecat de la Termica Distribuție Năvodari SRL (DOCUMENTE)

ro

14 May, 2024 11:40 854 Marime text
  • Contractul „Lucrări de reînnoire a îmbrăcămintei șoselelor“ a fost atribuit pe data de 10 mai, prin negociere directă, de Termica Distribuție Năvodari SR.
  • Valoarea contractului atribuit societății Serconstruct Roads SRL o valoare de 900.360 lei.
 
Termica Distribuție Năvodari SRL va achita societății Serconstruct Roads SRL peste 900.000 de lei. Contractul „Lucrări de reânnoire a îmbrăcămintei șoselelor“ a fost atribuit pe data de 10 mai, prin negociere directă și are o valoare de 900.360 lei.
 
Lucrări de reânnoire a îmbrăcămintei șoselelor  includ urmatoarele activități:
 
1. frezare îmbrăcăminți asfaltice cu grosimea medie de 5 cm, inclusiv evacuare materiale;
2. amorsare suprafețe cu emulsie cationică; 3. procurare+transport+asternere mecanizată a mixturii asfaltice, grosime de 5 cm.
 
 
Despre Serconstruct Roads SRL
 
 
Serconstruct Roads SRL este o societate înființată în anul 2019, are sediul social pe strada Viena, nr. 4, Constanța și are ca domeniu de activitate lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. Asociat unic și administrator al societății este Talida-Andreea Sîrghei.
 
În anul fiscal 2021, societatea cu 5 salariați a raportat o cifră de afaceri de 3.602.471 lei, un profit net de 118.495 lei și un număr de 5 angajați. De asemenea, în anul fiscal 2022, firma cu 32 de salariați  a declarat o cifră de afaceri de 29.362.378 lei și un profit de 984.680 lei.
 
Din 2020, Serconstruct Roads SRL a obținut, prin negociere directă, 30 contracte de achiziții publice cu societatea Termica Distribuție Năvodari SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

De asemenea, în secțunea Documente puteți consulta contractele obținute de Serconstruct Roads SRL de la Termica Distribuție Năvodari SRL.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Termica Distribuție Năvodari SRL închiriază cilindri vibrocompactori (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța: Serconstruct Roads SRL, contract semnat cu Termica Distribuție Năvodari SRL (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii