Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Bute îşi apără centura a şaptea oară (video)

ro

15 Mar, 2011 23:54 2497 Marime text

lucian_bute_montreal_459x306_60951800.jpgLucian Bute îşi apără încă o dată centrura mondială. REALITATEA.NET vă invită să-i transmiteţi campionului mesaje de încurajare.

Lucian Bute (31 de ani) îşi va pune în joc centura mondială la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a şaptea oară, în data de 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee.

Partida de la Montreal va fi arbitrată din ring de americanul Pete Podgorski, în vreme ce fraţii Roussel, Procopio şi Benoit, alături de Mickey Vann vor fi cei trei arbitri de la marginea ringului. Supervizorul meciului dintre Bute şi Magee va fi Hiawatha Knight.

Românii vor putea vedea la televizor al şaptelea meci în care Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial la supermijlocie, versiunea IBF, postul B1 Tv cumpărând drepturile de televizare ale partidei.

Lucian Bute este neînvins în 27 de meciuri ca profesionist, în care s-a impus de 22 de ori prin KO. El este deţinătorul centurii IBF la categoria supermijlocie din 19 octombrie 2007, când l-a învins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute şi-a apărat cu succes centura în şase rânduri, în faţa lui William Joppy, Librado Andrade (2), Fulgencio Zuniga, Edison Miranda şi Jesse Brinkley.

În gala de la Montreal în care meciul Bute - Magee va fi cap de afiş va mai lupta un român, Viorel Simion, care îl va întâlni într-un meci de 6 sau 8 runde pe mexicanul Pedro Navarrete.

Vezi promo-ul oficial pentru meciul lui Bute cu Magee

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii