Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Iliescu „Nu ma mai angajez in nicio functie executiva in PSD"

ro

20 Dec, 2009 20:06 724 Marime text

Preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat astăzi că nu mai doreşte să se angajeze în nicio funcţie executivă în cadrul partidului, subliniind că va rămâne alături de colegii de partid în calitate de sfătuitor al acestora.

Ion Iliescu a invocat ca principal argument faptul că pe 3 martie 2010 va împlini 80 de ani. „În primul rând, nu mai am 75 de ani. La 75 de ani, la congresul PSD din 2005, mă angajam atunci pentru doi ani. Acum, nu mai pot face astfel de angajamente. Altminteri, astfel de chestiuni formează obiectul unor dezbateri viitoare, inclusiv în Consiliul Naţional şi într-un congres al partidului.

„Nu mă mai angajez însă în niciun fel de funcţie executivă, dacă au nevoie de sfatul meu, de părerea mea de pe această poziţie da, dar, să mă angajez acum, la 80 de ani, în astfel de chestiuni, în niciun caz", a spus preşedintele de onoare al PSD. Preşedintele Comisiei juridice din Senat, Toni Greblă (PSD), a declarat azi, că preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, ar trebui să preia funcţia de conducere pentru o perioadă de un an, astfel încât să asigure 'întărirea' structurilor partidului şi câştigarea alegerilor locale din 2012. Potrivit lui Greblă, orice altă variantă ar însemna „zbucium în interiorul PSD şi continuarea criticilor la adresa liderilor partidului".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii