Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident la un hotel de lux din Mamaia (video)

ro

24 May, 2010 12:19 1354 Marime text

Aseară, în jurul orei 23.00, o turistă a încercat să-şi arunce fetiţa de la etajul doi al hotelului Comandor din Mamaia. Pompierii au intervenit şi au salvat copilul. Femeia şi-a luat fetita de patru ani în braţe şi a scos-o pe geam. Câţiva turişti aflaţi în hotel au observat şi au sunat imediat la 112.

"O scosese pe fetiţa dânsei pe balustrada balconului şi încerca să o arunce, copilul plângea, ţipa...(...) Am intervenit prin camerele alăturate, am intrat in balcon, am reuşit să salvăm şi persoana respectivă... şi doamna, şi copilul acesteia", a declarat locotenent George Niculae de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Poliţia a condus-o apoi pe mamă la Spitalul judetean de Urgenţă Constanţa, însă nu au putut afla motivele care au împins-o pe femeie să recurgă la acest gest. Intervievată de reporteri, ea a spus că a vrut să arunce copilul pentru a-l apăra "ca să nu-l atunce alţii". Întrebată cine ar fi vrut să-l atunce,femeia a spus că "cineva care l-a speriat" şi a adăugat că trebuie să apere multă lume, "tot poporul român", dar nu are voie să vorbească, pentru că "e protocol pentru România şi toate statele lumii" şi în cazul în care vorbeşte, va fi omorâtă, va fi împuşcată.Femeia a ajuns în cele din urma la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare.

Poliţia dar şi inspectorii de la direcţia pentru protecţia copilului au deschis anchete iar femeia riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti.

 

Vom reveni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii