Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hrebenciuc isi pune cenusa in cap. Iliescu condamna „stridentele” euforiei pesediste

ro

08 Dec, 2009 22:54 907 Marime text

 

"Ne mai trebuiau doar două voturi pe fiecare secţie de votare ca să câştigăm", le-a explicat Viorel Hrebenciuc pesediştilor. Vezi, în continuare, de ce PSD n-a mai comunicat datele din numărătoarea lor paralelă şi când a aflat Geoană că a pierdut.

Luni seara, scara interioară din lemn pe care liderii PSD urcă la etajul doi, unde se ţine ceea ce Adrian Năstase numeşte "terapia de grup", scârţâie din toate încheieturile. Dacă n-ar fi acest scârţâit persistent, semn al unor fiinţe cu greutate şi greutăţi, ai zice că sediul central din Kiseleff este bântuit de nişte prezenţe spectrale. Rar se aude vreo vorbă.

Unul câte unul, urcă spre sala de şedinţe Viorel Hrebenciuc, Liviu Dragnea, Ion Iliescu, Adrian Năstase şi, în cele din urmă, Mircea Geoană, care parcă a mai pus sub ochi un rând de cearcăne. În aerul greu, închis, plutesc frânturi de cuvinte..."sondaje"..."diaspora"..."furaţi". Deşi nimeni nu-i pronunţă numele, înfrângerea este în ochii tuturor, cu o mică excepţie,  informează mediafax.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii