Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de APIA Constanța, contestată la CNSC. Ce decizii s-au luat?

ro

26 Feb, 2024 12:00 677 Marime textConsiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie de respingere la contestația  formulată de BDI Beton Top Construct SRL cu sediul social în Constanța,  împotriva rezultatului procedurii emis de către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură- Centrul Județean Constanța, în cadrul procedurii simplificate, în vederea atribuirii contractului de lucrări având ca obiect „Servicii de proiectare pentru întocmirea proiectului tehnic de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări pentru consolidarea și reabilitarea sediului centrului local APIA din Negru Vodă, județul Constanța.

Compania contestară a solicitat:
- suspendarea procedurii de atribuire, în temeiul art. 22 alin. (1) din Legea nr. 101/2016;
- dispunerea măsurilor de remediere necesare restabilirii legalității procedurii de atribuire, respectiv: anularea comunicării rezultatului procedurii de atribuire nr. 775/02.02.2024; anularea actelor care au stat la baza emiterii raportului, precum și a actelor subsecvente acestuia.

Prin încheierea nr. 458/C8/332 din 08.02.2024, Consiliul a respins, ca nefondată, cererea BDI Beton Top Construct SRL de suspendare a procedurii amintite.

Totodată a respins, ca inadmisibilă, contestația depusă de BDI Beton Top Construct SRL , în contradictoriu cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură- Centrul Județean Constanța pentru neconstituirea cauțiunii.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părțile cauzei.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii