Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 30 aprilie 2011

ro

30 Apr, 2011 12:57 1254 Marime text

banner_horoscop.jpgBerbec

Cine e mai mare si mai tare decat tine weekendul acesta? Se pare ca nimeni. Ai doua zile in care Luna iti tranziteaza zodia si ia la rand planetele aflate deja acolo. Esti dinamic, in verva, pus pe fapte mari. Poti simti o stare de agitatie fara sa ai un scop anume, te poti invarti ca un titirez fara sa stii nici tu precis cum, de ce si incotro. Esti dornic de afirmare, asa ca orgoliul ar putea sa-ti cam joace feste. Daca fortezi nota, s-ar putea sa nu primesti tocmai ce cauti. Venus face opozitie cu Saturn si iti poate aduce atacuri din partea celorlalti. E bine sa-ti tii cat mai bine in frau natura conflictuala si reprosurile, pentru ca risti sa o dai in bara in relatii.


Taur

Weekendul acesta ar trebui sa stai cuminte si sa cauti pe cat posibil sa te relaxezi. Odihna este lucrul de care ai acum nevoie cel mai mult. Dar sa te relaxezi nu inseamna sa te lasi coplesit de ganduri, asa cum probabil esti tentat. Insa opozitia dintre Venus si Saturn iti rascoleste niste nerealizari si niste sentimente cronice de teama. Serviciul pare a fi segmentul unde ai cea mai mare nevoie de solutii. E bine sa tii cont ca degeaba le cauti acum. Nu vei reusi decat sa te afunzi tot mai mult in miezul problemelor. In plus, te mai alegi si cu dureri de cap, de dinti, de ochi, de spate sau cu deficiente renale.


Gemeni

S-ar putea ca lumea sa te intrebe weekendul acesta daca ai patit ceva si daca te simti bine. Starea de surescitare care te poate cuprinde este usor anormala chiar si pentru tine. Nu-ti gasesti locul si parca toata lumea vrea ceva de la tine. Esti pus in situatii in care trebuie sa impaci si capra si varza. Ar fi bine sa nu ai asteptari prea ridicate de la tine si nici sa te supraestimezi. Oricum nu vei reusi sa-i multumesti pe toti. Ia-l pe fiecare asa cum este, intelege-l si nu incerca sa schimbi ceva la nimeni! In viata personala, esti tentat sa reactionezi disproportionat la niste stimuli veniti din partea persoanei iubite sau a copiilor. Daca te simti cumva respins sau neapreciat, exploreaza daca nu cumva iti cam place sa te victimizezi.


Rac

Viata sociala este extrem de solicitanta weekendul acesta, cu Luna alaturi de pleiada de planete din Berbec. Trebuie sa faci fata unor situatii, dintre care unele s-ar putea sa nu fie tocmai placute. E posibil sa afli despre niste persoane care incearca sa te discrediteze sau sa te submineze in vreun fel. Totusi, ia in calcul ca esti predispus la exagerari. Nu lua chiar totul la modul personal! Reactii negative s-ar putea sa primesti inclusiv din interiorul familiei. Poti avansa niste propuneri care sa nu fie acceptate. Daca se intampla asta, gandeste-te ca ceilalti nu te resping pe tine, ci resping doar propunerea ta. Nu te lasa coplesit de frustrari emotionale, pentru ca o sa-ti scada inclusiv increderea in tine.


Leu

S-ar putea sa te ia valul weekendul acesta. Ai suficient material acumulat sa tragi niste concluzii, iar de aici ar putea decurge o dorinta intensa de evadare. Iti vine sa pleci peste mari si tari, sa fugi fara sa te mai uiti in urma, sa te duci noua ani. Acest dor de duca poate sa imbrace forma unei nevoi de a explora prin intermediul cartilor sau al cursurilor, de a cauta mijloace prin care sa te perfectionezi. Dar, in egala masura, poate fi vorba despe o evadare fizica peste granita. Pot exista discutii care ajung intr-un impas, intelegeri care pica, contracte care se desfac. Prin urmare, s-ar putea sa fii tentat sa-ti cauti fericirea si succesul in alta parte sau in alta formula. Considera tot ce ti se intampla acum ca pe un moment bun de a-ti reevalua asteptarile si pretentiile!


Fecioara

Hm... Asta ar fi exclamatia la prima vedere pentru acest weekend astral. Planetele din Berbec sunt activate de tranzitul Lunii, numai ca in Balanta Saturn le vegheaza si face opozitie la orb perfect cu Venus. Se anunta un impas financiar. Aspectul acesta de blocaj astral iti pune piedici in calea obtinerii unor resurse: nu mai ai acces la niste fonduri, se amana un venit, se anuleaza un imprumut, creste o dobanda, astepti mult si bine un favor care nu mai vine. De aceea, trebuie sa meditezi foarte serios daca nu cumva te-ai bazat prea mult pe altii. Solutia de iesire din criza pare valorificarea propriilor talente. Vezi mai bine cum poti tu sa te afirmi prin ceea ce esti si stii sa faci!


Balanta

Weekendul acesta va fi asa cum ti-l faci singur. Alegerea este simpla: vrei sa fii constient sau sa dai inainte din inertie. Problema ta acum este ca te pui de-a curmezisul. Esti copilul care l-a luat pe "nu" in brate. Te opui unor propuneri, te contrezi cu partenerul de viata, spui pas asociatilor etc. Parca ai ceva de impartit cu toata lumea si te simti ranit, atacat, deci indreptatit sa ripostezi. Ar trebui sa iti reamintesti ca, cu cat te opui mai tare, cu atat vei obtine rezultatul opus celui pe care-l doresti. E timpul sa ingropi orgoliul si incapatanarea daca vrei sa reinstaurezi echilibrul si armonia in viata ta. Da voie celorlalti sa se manifeste asa cum cred ei de cuviinta, fara sa-i judeci!


Scorpion

Tie trebuie sa ti se spuna clar si raspicat: e weekend! Primul lucru pentru a intra in atmosfera este sa lasi in spate problemele de la serviciu, sa nu le cari dupa tine. Foloseste timpul liber pentru recreere, nu pentru grijile legate de sarcini nerezolvate. Ia lucrurile mai usor, nu fii nemultumit daca nu reusesti tot ce iti propui, fii ingaduitor cu tine! Daca nu reusesti sa te deconectezi singur, s-ar putea sa fii scos din circuit cu forta. Problemele de sanatate te pandesc dupa colt si abia asteapta sa te ia in primire. Oasele, articulatiile si tot ce tine de zona capului sunt regiunile anatomice unde lovesc acum toate gandurile negre pe care ti le faci.


Sagetator

Se anunta zilele acestea probleme cu inma. Nu te repezi la doctor, observatia nu era anatomica. Te confrunti cu situatii care iti submineaza viata afectiva. S-ar putea sa te simti exclus, neiubit, neapreciat, abandonat, neinteles. Exista la tine, poate mai mult ca la cei nascuti in zodia opusa (Gemenii) o certa tendinta spre victimizare. Trebuie sa privesti lucrurile realist si sa nu faci o drama din orice. Mai mult, trebuie sa vezi care este contributia ta la situatia in care te afli, unde ai gresit fata de persoana iubita si fata de copii. Nu-ti coplesi prietenii cu grijile si nemultumirile tale, daca nu vrei sa te ocoleasca si ei. Incearca sa-ti rezolvi problemele fara sa te plangi! Priveste partea plina a paharului si vezi ce ai de invatat!


Capricorn

Viata de familie iti consuma weekendul acesta intreaga atentie. Te concenteezi exclusiv pe ceea ce se intampla acasa, pe oamenii dragi, pe problemele domestice. Tot acasa cauti alinarea si confortul sufletesc pentru tot ceea ce te nemultumeste in cariera. Asa ca nu exita sa faci spovedanii, pentru ca ele te vor elibera. S-ar putea sa-i coplesesti totusi pe cei dragi cu grijile tale. De fapt, tot ce faci este sa le cauti sprijinul si incurajarea. Stai destul de prost la capitolul incredere in sine, asa ca ai doua zile sa iti incarci bateriile si sa te conectezi la energiile celor de acasa. Daca tot le faci confesiuni, asculta-le macar si sfaturile! Invata sa te accepti asa cum esti, la fel cum te accepta si ei pe tine!


Varsator

Drumurile noastre toate se vor intalni vreodata, dar se pare ca nu in acest weekend. Parca tot ce planifici are un element surpriza incorporat. Nu prea reusesti sa te intersectezi cu cine ai vrea, va ocoliti si nu va nimeriti. Parca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu lumea. In acest context astral, ti se cere maxima stapanire de sine. Ai un rol destul de dificil, acela de a ridica moralul celorlalti. Dar asta e ceva ce iti este in general la indemana. Problema e ca nici optimismul tau nu e prea debordant, mai ales ca te poti dezumfla in privinta unor idealuri care par tot mai indepartate. Nu-i nimic, gandeste ca daca ceva nu iese, asa trebuie sa fie. Te asteapta ceva mai bun.


Pesti

Idealismul tau ar putea sa aiba de suferit la acest sfarsit de saptamana. Anumite planuri se pot spulbera, dar de fapt te apropii de un deznodamant previzibil. Esti pus fata in fata cu ceva de care nu erai deloc sigur sau care nici tu nu ti-ai fi dorit sa se intample. Se materializeaza doar niste intentii si dorinte ascunse, pe care nu erai pregatit sa le recunosti singur. Si iata ca, din exterior, ti se confirma ca nu e cazul sa o iei pe un anumit drum. Fie nu ai destui bani, fie nu esti suficient de calificat, fie dosarul tau nu e destul de impresionant, fie nu faci fata. Totul are insa nuanta unui esec dinainte asumat, asa ca acum poti renunta de fapt la ceva in care nici tu nu credeai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii