Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța, un post liber pentru judecătorii pensionari care vor să revină în sistem (DOCUMENT)

ro

02 Jun, 2024 12:31 535 Marime text
  • Tribunalul Constanța și Tribunalul Tulcea au câte un post disponibil pentru judecătorii care vor să se întoarcă în sistem, de la pensie.
Consiliul Superior al Magistraturii a deschis o nouă procedură pentru reîncadrarea în funcție a judecătorilor care s-au pensionat începând cu data de 31 mai 2021!
 
Printre posturile disponibile pentru judecătorii pensionari se află și unul la Tribunalul Constanța, precum și unul la Tribunalul Tulcea, ambele instanțe aflate în circumpscripția Curții de Apel Constanța.
 
Potrivit CSM, cererile de reîncadrare în funcția de judecător și actele solicitate în această procedură pot fi depuse până la data de 17 iunie 2024, în format electronic.
 
Rezultatele privind verificarea condițiilor prevăzute prin Metodologie vor fi afișate la data de 26 iunie 2024, iar programarea persoanelor care îndeplinesc condițiile la testarea psihologică (test scris și interviu) va avea loc începând cu data de 8 iulie 2024.
 
Apoi, începând cu data de 2 septembrie 2024 vor avea loc interviurile în fața Secției pentru Judecători a CSM.
 
În Secțiunea Document poate fi consultată lista posturilor disponibile în această sesiune pentru judecătorii pensionari care vor să revină în sistem.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Justiție Constanța
Laura Sărac-Aldea, propusă șef în continuare al Judecătoriei Medgidia! Carmen Claudia Berevoescu, la Judecătoria Mangalia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii