Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 07 aprilie 2011

ro

07 Apr, 2011 11:47 1383 Marime text

horoscop-2011.jpgBerbec

Cu riscul de a spune si ceea ce nu trebuie, astazi te dezlantui, mai ales in ce priveste comunicarea. Nu mai poti sa taci sau sa mai rabzi, mai ales daca s-au acumulat nemultumiri si frustrari. Asadar, cel putin dupa pranz, nimeni si nimic nu te mai poate opri de la a spune adevarul si a arunca, daca e cazul, cu reprosuri, in stanga si in dreapta. Totusi, evita jignirile, mai ales daca sunt gratuite.

Taur

Astazi esti hotarat sa iei ce ti se cuvine, sa pretinzi respect si valorizare pe masura calitatilor si abilitatilor tale. Cu alte cuvinte, e greu de crezut ca-ti scapa vreo oportunitate de a te pune in lumina si de a-ti imbunatati situatia materiala si financiara. Totul este sa joci corect si sa-ti estimezi potentialul asa cum este in realitate.


Gemeni

Chiar daca iti incepi ziua cu un tonus ceva mai scazut, dupa pranz, cand Luna se muta in zodia ta, debordezi de energie si entuziasm. Esti foarte curios, chiar indiscret, asa ca vei sti sa tragi de limba pe toata lumea pentru a afla informatiile de care ai nevoie. Iar daca afli si ce nu te astepti, asta e, asuma-ti. S-ar putea sa afli niste lucruri socante despre persoane din anturajul apropiat. Socante dar utile, desigur.

Rac

Astazi, fara sa faci nimic, vin spre tine toate informatiile de care ai nevoie, fie ca le astepti sau nu. Este o zi in care toata lumea te bobardeaza cu tot felul de vesti, informatii, ponturi. De aceea, e bine sa fii atent la toate mesajele care vin si sa le triezi cu ajutorul intuitiei. Revelatiile sunt extrem de valoroase, iar detasarea este absolut necesara.


Leu

Luna plasata in Gemeni activeaza zona prietenilor si sutinatorilor, proiectelor si aspiratiilor. Este o zi cu destul de multa agitatie. Toata lumea pare sa vrea ceva de la tine, toti vor un sfat, o parere sau o informatie. Asa ca nu te mira daca telefonul va suna intr-una sau mesajele electronice vor fi extrem de numeroase.Oricum, e bine sa asculti cu atentie si sa triezi eventualele promisiuni si propuneri, dupa cum te ghideaza inima.

Fecioara

Prima parte a zilei este potrivita pentru a te ocupa de demersuri administrative, de clarificarea unor neintelegeri in plan juridic, legate de un contract sau alte documente. Ai incredere in sfatul unor specialisti sau persoane cu experienta. Dupa-amiaza, Luna in zona carierei si puterii iti aduce conjuncturi favorabile in acest sens.


Balanta

Prima parte a zilei este potrivita pentru chestiuni administrative. E posibil sa primesti sprijin de unde te astepti mai putin, daca stii sa renunti la asteptari. Dupa-amiaza, te gandesti la viitor, primesti vesti bune sau planifici o calatorie. Cert este ca toate se leaga mai usor decat te astepti. Activitatile intelectuale sau care tin de evolutia spirituala sunt binevenite.

Scorpion

Dupa ce in prima parte a zilei, ai prilejul sa clarifici niste neintelegeri aparute in cadrul unor relatii si parteneriate, dupa pranz, Luna in zona banilor altora iti poate aduce niste sanse de castig la care nu ai sperat. E posibil ca cineva sa te recomande undeva sau sa-ti propuna o afacere profitabila in care e nevoie de talentul tau.


Sagetator

Pana spre pranz, Luna in Taur, in zona muncii, iti permite sa te ocupi cu spor de activitatile profesionale de rutina. Dupa-amiaza, Luna in Gemeni anunta intalniri fructuoase si discutii clarificatoare. E-adevarat ca e posibil sa ti se spuna si lucruri care-ti ating orgoliul, dar si acestea sunt bune la ceva. Totusi, daca primesti vreo propunere de colaborare, fii atent la detaliile acesteia.

Capricorn

Chiar daca in prima parte a zilei nu prea-ti arde de munca si responsabilitati profesionale, dupa pranz, rezolvi tot ce e restant intr-un timp record. Totusi, atentie ca in viteza asta a ta sa nu omiti ceva important sau sa faci vreo greseala. De asemenea, invata sa ceri sprijin atunci cand ai nevoie si sa delegi mai multe sarcini celorlalti daca exista aceasta posibilitate.


Varsator

In prima parte a zilei, s-ar putea sa te urnesti mai greu spre serviciu sau sa fii complet lipsit de chef in ce priveste unele responsabilitati familiale. Asa ca nu incerca sa tragi de tine sau sa-ti incarci agenda, ci acorda-ti timp si fii bland cu tine. Dupa-amiaza, Luna in Gemeni si aspectele sale promit o explozie de creativitate si energie, asa ca aceasta este perioada in care poti da randament maxim, mai ales daca activezi intr-un domeniu artistic, creativ.

Pesti

Pana spre orele 14:00, te poti ocupa cu succes de chstiuni administrative, de corespondenta sau activitati educative. Poti sa faci drumuri, poti planifica intalniri si vizite. Dupa-amiaza, cu Luna plasata in zona familiei, ar fi bine sa te dedici celor dragi sau sa te ocupi de activitati casnice. Atentie la investitii, evita deciziile impulsive.

Sursa:astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii