Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 06 aprilie 2011

ro

06 Apr, 2011 11:47 1122 Marime text

 horoscop_2010.jpg

Berbec

Exista in continuare sanse de materializare a unor idei, astfel incat sa beneficiezi de venituri suplimentare sau de o crestere a profitului unei afaceri. Luna in Taur este extrem de pragmatica astazi si te invata sa "te vizi" bine. In schimb, e nevoie sa fii atent in continuare la eventualele conflicte. Unele pot ajunge in instanta, daca nu le gestionezi cu calm si detasare.


Taur

Luna este plasata si astazi in zodia ta, iar aspectele sunt frumoase, asa ca nu ezita sa pui in practica niste idei ori sa demarezi niste proiecte la care te gandesti de mai multa vreme. E timpul sa-ti activezi relatiile, sa apelezi la o serie de cunostinte care crezi ca te-ar putea sprijini, sa impartasesti celor din jur intentiile tale.

Gemeni

Este posibil sa ai sentimentul ca vizionezi un film. Te uiti la viata ta, la relatiile tale si ti-e greu sa intelegi ce se petrece. Parca totul sta sa se darame, totul miroase a schimbare si reconfigurare. Mai ales in ce priveste aspiratiile, apartenenta la un grup, integrarea intr-un colectiv, relationarea cu prietenii. Asadar, n-ar fi rau ca astazi sa te extragi putin din acest film, sa-l privesti din afara. S-ar putea sa fii uimit de ceea ce vezi.


Rac

Cu Luna in Taur, in zona prietenilor, s-ar putea ca astazi sa ti se ceara ajutorul sau, dimpotriva, tu sa fii cel care apeleaza la o cunostinta pentru a cere sprijin. Este o zi a relatiilor, cu vesti bune, inspiratie si proiectii mentale pozitive. Chiar e indicat sa te lasi inspirat de sugestiile oamenilor pe care-i intalnesti si sa iei in serios promisiunile care ti se fac. O vizita la prieteni poate fi de bun augur.

Leu

Cu Luna in zona carierei si puterii, probabil ca si astazi mai faci niste demersuri de afirmare, mai "tragi niste sfori" pentru a-ti atinge un scop. Adevarul este ca te afli intr-o perioada agitata, dar cu potential fantastic de evolutie si afirmare. Tot ce ai de facut este sa fii hotarat in alegerile pe care le faci, mai ales daca vin multe propuneri spre tine. Alege cu inima!

Fecioara

Luna in Taur este de bun augur pentru tine, mai ales daca astepti o veste de la o institutie sau de la o persoana din strainatate. Ai succes in toate demersurile care tin de studii, examene sau acte oficiale. De asemenea, o colaborare noua se poate contura si oficializa. Totusi, fii precaut in ce priveste investitiile si speculatiile financiare.

Balanta

O zi care-ti poate aduce beneficii materiale.. Poti descoperi sursa unor nereusite din zona profesionala si, implicit, solutiile cele mai bune pentru a indrepta lucrurile. De asemenea, te poti alege cu un bonus sau o recompensa, in urma rezultatelor bune de la locul de munca. In ce priveste segmentul relatiilor si partaneriatelor, evita accesele furie si duritate.

Scorpion

O zi frumoasa sub aspectul relatiilor, parteneriatelor, colaborarilor si imaginii sociale. Astazi ai ocazia sa-ti afirmi potentialul, in cooperare cu cei din jur. Credibilitatea si autoritatea ta sunt in continua crestere, insa incearca sa fii ceva mai intelegator cu colegii de lucru. Nu toata lumea are puterea si ritmul tau.

Sagetator

Luna in Taur creeaza un context favorabil pentru activitatile profesionale de zi cu zi. Cu alte cuvinte, tot ce-ti propui pentru astazi decurge cu usurinta si este incununat cu rezultate bune, doar ca e necesar sa eviti comoditatea. Pe de alta parte, trebuie spus ca zona creativitatii primeste influente puternice in continuare, doar ca evenimentele sunt la extreme. Unele proiecte sse pot incheia brusc, in timp ce altele abia incep.

Capricorn

O zi frumoasa sub aspectul creativitatii, exprimarii de sine, iubirii. Poti primi declaratii de dragoste, poti petrece clipe minunate cu persoana iubita sau cu copiii sau poti planifica o excursie. In tot cazul, Luna in Taur iti cere sa te orietenzi spre activitati care-ti bucura inima. Aglomerarea de planete in Berbec, in zona casei si caminului, te obliga, in urmatoarea perioada, sa-ti asumi niste schimbari legate de viata domestica.

Varsator

Prezenta Lunii in Taur iti confera un sentiment de siguranta si liniste interioara, ca si cand totul e bine asa cum este. Este o zi excelenta pentru a te dedica familiei, activitatilor domestice sau nevolilor sufletului tau. Totusi, comoditatea si faptul ca esti destul de imprastiat pot fi motive de reprosuri pentru cei dragi.

Pesti

Iata o zi care-ti aduce conjuncturi favorabile in ce priveste comunicarea, deplasarile, transmiterea informatiilor. Vestile primite sunt imbucuratoare, oamenii cu care comunici au cuvinte incurajatoare la adresa intentiilor si planurilor tale. Cat despre aglomerarea de planete din Berbec, in zona castigurilor obtinute prin munca proprie, te stimuleaza sa iei in calcul noi metode de castig.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii