Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hasotti Eu votez pentru orice guvern, chiar si PDL

ro

08 Dec, 2009 16:22 850 Marime text

 

Senatorul PNL Puiu Haşotti a declarat, luni, că el va vota în favoarea învestirii oricărui guvern, chiar şi PDL, pentru că România are nevoie de buget, de legea responsabilităţii fiscale şi de alte legi.

Întrebat dacă ar accepta formarea unui guvern cu PDL, în care PNL să aibă premierul, Haşotti a răspuns: "E o întrebare grea. Trebuie să mă gândesc. Nu vă pot spune acum nici da, nici nu".

El a spus însă că, "înainte cu două luni de alegeri, toată lumea a spus: «Cine câştigă ia tot potul», adică ia Preşedinţie, ia Guvern".

Întrebat dacă ar vota un guvern PDL, el a răspuns: "Îl votez primul guvern, pentru a da bugetul, pentru a da legea răspunderii fiscale şi alte câteva legi importante, necondiţionat. Să vină Guvernul Negoiţă. Îi dau votul ca să aibă România buget, să se dea legile foarte importante. Însă, eu voi fi foarte ferm: nu pot accepta un guvern în care nu am încredere nici în Traian Băsescu.

Puiu Haşotti a mai spus că "numai de alegeri anticipate nu are nevoie România".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 08 Dec, 2009 17:32 Nu inteleg de ce trebuie ca PNL-ul sa puna prim-ministrul din moment ce sunt pe locul trei la alegeri ??? Nu au nici un drept legal si de BUN SIMT.