Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică aerobică Universiada de la Shenzhen - Medalie de argint pentru România, la dans aerobic

ro

20 Aug, 2011 19:59 1408 Marime text

România a cucerit medaliile de argint în proba de dans aerobic din cadrul concursului de gimnastică aerobică, sâmbătă, la Jocurile Mondiale Universitare de la Shenzhen (China).

România, în componenţa Andreea Bogati, Laura Andreea Cristache, Tudorel Valentin Mavrodineanu, Petru Porime Tolan, Anca Claudia Surdu şi Mircea Zamfir, s-a clasat pe locul secund, cu 19,063 puncte, devansată de China, 19,163 p, dar înaintea Coreei de Sud, 18,950 p, potrivitAgerpres, citat de http://www.realitatea.net/.
România a cucerit până acum la Universiada de la Shenzhen 12 medalii, două de aur, patru de argint şi şase de bronz.Cele două medalii de aur au fost câştigate de gimnastul Flavius Koczi (sol şi sărituri), argintul a fost cucerit de Bianca Pascu (sabie), de gimnastul Marius Berbecar (paralele), de înotătorul Norbert Trandafir (100 m liber) şi de echipa de dans aerobic (Andreea Bogati, Laura Andreea Cristache, Tudorel Valentin Mavrodineanu, Petru Porime Tolan, Anca Claudia Surdu şi Mircea Zamfir), iar cele şase medalii de bronz de Flavius Koczi (cal cu mânere), judoka Valentin Radu (cat. 90 kg), Violeta Dumitru (cat. 48 kg), de echipa masculină de gimnastică artistică (în componenţa Flavius Koczi, Marius Berbecar, Vlad Cotuna), de echipa feminină de tenis de masă a României (formată din Elisabeta Samara, Ioana Ghemeş şi Anamaria Sebe) şi de atleta Bianca Perie (ciocan).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii