Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir - „Alianţa PNL-PC era aşteptată“

ro

05 Jan, 2011 23:08 1955 Marime text

gheorghe_dragomir.jpgPreşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, este de părere că alianţa pe care partidul din care face parte o va parafa pe 10 ianuarie cu formaţiunea conservatorilor era aşteptată şi, mai mult decât atât, „firească şi logică".

 

„Sunt două partide din aceeaşi orientare politică. Nu este decât o consolidare a dreptei", ne-a declarat parlamentarul liberal, adăugând că PDL nu se regăseşte în opinia sa în aceeaşi direcţie politică fiind doar „partidul care guvernează, aşa cum guvernează". În opinia şeful PNL Constanţa, următorul pas ar fi alierea cu PSD în scopul formării unei alternative la actuala guvernare. „În a asigura o altă guvernare României e nevoie şi de PSD. Orice compromis nu este prea mare pentru scoaterea României din criză", a adăugat liberalul, cre a afirmat că aceasta va fi, cel mai probabil, formula în care cele trei forţe politice se vor regăsi la următoarele alegeri, locale şi legislative. În opinia lui Gheorghe Dragomir nu este exclus ca UDMR să părăsească arcul gurvernamental pentru a se alătura formulei PNL-PC-PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • :))) 05 Jan, 2011 21:06 Si cu mMrian Sârbu la I.S.J. si alte mqrlanii PNL-iste ne-am saturat. Apoi multi dintre voi coabitati bine cu PNL-istii care au ramas pe posturi neclintiti de la numirea lor de catre voi ceea ce este o MEZALANTA.SICTIR!
  • lgx 05 Jan, 2011 20:43 Cu Tatu Ovidiu pe care l-ati pus director de vama intre 2005 si 2009,cum e,care a condus alaturi de Sunai Cadar,pus mare sef de vama, tot de alianta d.a., cum este ? Va onoreaza un asemenea om cu un asemenea caracter ? Daca puneti tot asemenea oameni in functii daca castigati iar, lasati-va pagubasi .