Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la BEC! Fotografierea sau filmatul buletinului de vot, interzise (DOCUMENT)

ro

04 Jun, 2024 21:32 1329 Marime text
Biroul Electoral Central a adoptat astăzi o hotărâre ce vizează alegerile pentru membrii din România In Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024. 

Mai exact, BEC a adoptat, în şedinţa din data de 4 iunie a.c., o hotărâre privind unele măsuri de conştientizare asupra interdicţiei alegătorilor de a fotografia sau filma, prin orice mijloace, buletinul de vot. 

Potrivit documentului, se aprobă Modelul afişului de conştientizare asupra interdicţiel alegătorilor de a fotografia sau filma prin orice mijloace buletinul de vot. 

Foto: BECDe asemenea, prin grija birourilor electorale de circumscriptie comunală, orăşenească, municipală sau de sector al municipiului Bucureşti, afişul se tipăreşte în câte două exemplare pentru fiecare birou electoral al secţiei de votare din ţară şi se distribuie preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare din ţară cel mai târziu în preziva votării.

Prin grija şefilor misiunilor diplomatice şi ai oficiilor consulare, afişul se tipăreşte în câte două exemplare pentru fiecare birou electoral al secţiei de votare din străinătate şi se distribuie preşedinţilor birourilor electorale ale secţillor de votare din străinătate cel mai târziu în preziva votării. 

În ziva alegerilor, preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare asigură expunerea la loc vizibil, în încăperea în care este organizată secţia de votare, a afişului. 

Citește și: 

Averea și intersele candidaților pentru funcția de primar al comunei Poarta Albă, județul Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii