Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Băsescu se reuneşte la Constanţa

ro

05 Oct, 2010 00:31 1198 Marime text

Mircea Băsescu a ajuns, cu puţin timp în urmă, la locuinţa mamei sale, din Constanţa. Acolo este aşteptată să ajungă în această seară şi soţia preşedintelui, Maria Băsescu.

Fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, se află la locuinţa mamei sale, în Constanţa. Traian Băsescu va reveni în ţară cu un avion de linie, în această seară, la ora 23:35. În momentul aflării veştii despre moartea mamei sale, preşedintele se afla la Bruxelles, la al optulea Summit Asia-Europa.

Mama preşedintelui, Elena Băsescu, a decedat, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Trupul neînsufleţit va fi depus la Casa Albastră, în Constanţa. Potrivit MEDIAFAX, mai mulţi membri ai familiei Băsescu se află la locuinţa din Constanţa a mamei şefului statului. În faţa blocului de pe strada Arcului se află un agent SPP, care le-a transmis jurnaliştilor ajunşi acolo că familia Băsescu a solicitat intimitate.

Elena Băsescu locuia singură, într-un apartament din Constanţa. În ultima perioadă, mama preşedintelui avea probleme de sănătate. Elena Băsescu suferea de Alzhaimer şi, anul trecut, a fost internată la Institutul Oncologic din Capitală, unde a suferit o intervenţie chirurgicală.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii