Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exista dovezi ca filmuletul este trucat

ro

27 Nov, 2009 23:05 941 Marime text

Regizorul şi directorul Magma Advertising, Lucian Blaga a prezentat pe o plasmă câteva aspecte care demonstrează faptul că filmuleţul este trucat.

"Ca formaţie profesională domnul Blaga este regizor cu o bogată experienţă în realizarea de videoclipuri, animaţie 3D, efecte speciale, video grafică", l-a prezentat Voinescu pe directorul Magma Advertising.

Vă pot prezenta părerea mea, ca specialist, care sper să vă edifice dacă a fost trucat sau nu. Nu voi discuta despre lumina de pe faţa băiatului, care nu este normală, poziţia pumnului..şi aşa mai departe", şi-a început Blaga demonstraţia, arătând că primul lucru pe care l-a făcut a fost să evidenţieze poziţia mâinii preşedintelui, despre care a spus că "este puţin fracturată".

"Poziţia mâinii domnului preşedinte, din aceste aceste imagini, este puţin fracturată, şi am luat exact aceeaşi mână din altă parte, am suprapus-o peste cutele de la geacă, poziţia mâinii dânsului ar fi trebuit să fie undeva acolo. Asta este poziţia normală a mâinii suprapunându-o peste pliurile originale", a arătat Blaga, prezentând un cadru în care a suprapus cu ajutorul computerului, peste imaginea difuzată la televizor, un antebraţcare ar continua cursiv braţul preşedintelui, după cutele pe care geaca acestuia le face", mai susţinut regizorul.

"Mergând mai departe, am un alt set de imagini şi vreau să vă prezint nişte probleme în editarea sau, mă rog, montajul acestor imagini. Prima, dacă vă uitaţi cu atenţie la bărbia femeii, în această poziţie, sub bărbie, bărbia e continuă, culoarea pielii este foarte normală, când se apropie ea se înnegreşte şi apar pixelii de decupaj, dacă vă uitaţi cu atenţie, chiar sub mâna preşedintelui, pixelii de pe bărbia femeii. Aici are loc o îngroşare a bărbiei dacă observaţi, ăsta ar fi primul detaliu, când se duce puţin mai în spate veţi vedea că pixelii dispar şi revine la normal", a mai explicat directorul Magma Adversting.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii