Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emil Boc Avem nevoie rapid de un guvern care sa dea stabilitate tarii

ro

17 Dec, 2009 16:39 651 Marime text

Premierul desemnat, Emil Boc, a declarat la Palatul Victoria că România are nevoie urgent de un guvern care să dea stabilitatea. De asemenea, Boc a vorbit şi de necesitatea adoptării rapid a unui buget "în coordonatele angajamentelor pe care românia le are".

Emil Boc i-a mulţumit şefului statului pentru desemnarea făcută. "Sunt conştient de responsabilitatea imensă ce vine împreună cu acest mandat. Preiau acest mandat nu pentru a deveni mai popular, ci pentru a face ceea ce trebuie pentru România, pentru cei 22 de milioane de români", a declarat premierul Emil Boc după desemnarea sa pentru funcţia de prim-ministru.

"Primul semn al austerităţii trebuie să îl dea Guvernul. Numărul de portofolii va fi mai mic decât cel al actualul Guvern. Suntem în negociere cu toate partidele anunşate: PD-L, UDMR minorităţi naţionale şi independenţi. Nu am închis uşa celor de la PNL", a mai spus Boc.

Boc a mai spus că România are nevoie de contiuarea proceselor de modernizare a statului şi de respectare a voineţi românilor exprimată prin referendum. "Românii au votat în proporţie covârşitoare la referendum pentru diminuarea numărului de parlamentari şi pentru Parlament Unicameral, aceste lucruri trebuie puse în practică de către parlametn pentru a respecta voinţa românilor", a mia spus Emil Boc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii