Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Edilii din sudul si sud-vestul tarii dau din nou testul zapezii

ro

03 Jan, 2010 14:18 827 Marime text

cod-galben12.jpgAutorităţile din capitală şi 11 judeţe sunt iarăşi în alertă. Prima ninsoare din 2010 este însoţită de o atenţionare cod galben.

Meteorologii au anunţat ninsori abundente în sudul şi sud-vestul ţării. Şi edilii din Bucureşti dau din nou testul zăpezii, după ce pe primul din această iarnă l-au picat.
În Bucureşti, până în acest moment a nins destul de puţin, nefiind nici o problemă pentru desfăşurarea optimă a traficului. Cu toate acestea utilajele de deszăpezire au fost pe stradă încă de la miezul nopţii. "Am început intervenţia după miezul nopţii, imediat după ce temperaturile au ajuns în jurul valorii de 0 grade. Operatorii de sabubritate au intervenit pe drumurile cu pante, rampe, poduri

după care s-a intrat pe programele de urgenţă întâi şi în continuare pe urgenţa a doua. Ca să evităm eventuale blocaje păstrăm o parte din utilaje la capetele de program şi în intersecţii", a precizat Magda Iuga, director executiv în cadrul Primăriei Capitalei. „Avem 16 utilaje pregătite, pe stradă, dotate cu material antiderapant şi cu plug. 36 de utilaje în rezervă. S-a intervenit pe toate arterele principale cu material antiderapant pe parcursul a patru ore", a precizat Valentin Dobre, manager general Rosal.
În acest moment se circulă foarte bine şi pe Autostrada Soarelui.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii