Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezamagire pentru Tusac Elena Udrea nu a venit la Mangalia (galerie foto)

ro

04 Apr, 2010 19:59 2570 Marime text

f2.jpgCâteva mii de credincioşi din Mangalia au venit să ia „Lumină din lumină" de la malul mării, preferând această locaţie locaşelor de cult din oraş. În „zona V.I.P." s-au aflat edilul şef al urbei, Mihai Claudiu Tusac cu soţia, consilierul personal al primarului, Lucian Faliboga, dar şi fostul director al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, mangaliotul Vasile Moldovan.

Marele absent nu a fost, cum era dealtfel de aşteptat, liderul PSD Victor Ponta (iar ceilalţi şefi ai partidului de la judeţ au fost prezenţi pe plaja de la Constanţa), ci ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. Sprea marea dezamăgire a primarului Tusac, ministrul a preferat să ia lumină în staţiunea montană Sinaia şi nu la Mangalia, pe plajă.

Slujba de Înviere a fost susţinută de un sobor de preoţi din Mangalia, iar primăria a împărţit credincioşilor circa 2.000 de lumânări şi pacheţele cu ouă şi cozonac.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • oana 06 Apr, 2010 00:27 nu puteau sa participe la o inviere rock on roll pe plaja mai tusac cu un pederastru ca teodosie lingau la pdsr mai tusac!
  • anca 05 Apr, 2010 20:12 Proiectul Lumina la malul marii este una dintre multele initiative de succes ale doamnei ministru.
  • anda 05 Apr, 2010 20:10 Udrea a fost impreuna cu sotul sau la Sinaia. Asta ca sa dezminte ultimrele zvonuri lansate de presa cum ca ar divorta.
  • mara 05 Apr, 2010 20:09 Este normal sa nu isi petreaca in fiecare an Patele la mare. Important este insa ca proiectul sau continua sa reziste.