Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum vede politia conflictul din zona Balada

ro

17 Jun, 2010 01:29 978 Marime text

La acest moment, mai multe persoane implicate în altercaţie, se află la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru audieri

Astăzi, 16 iunie a.c., ora 16.20, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 despre faptul că în zona Piaţei Balada din Municipiul Constanţa are loc un conflict între mai mulţi agenţi de pază şi un alt grup de persoane.

În scurt timp poliţiştii au ajuns la faţa locului acolo unde, din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, pe terasa unui local, un grup de patru persoane a consumat băuturi alcoolice şi fiind nemulţumiţi de calitatea băuturilor, au procurat băuturi alcoolice din altă locaţie.

În aceste condiţii, celor patru li s-a solicitat să părăsească terasa, dar aceştia au refuzat, devenind agresivi, moment în care barmanul a solicitat intervenţia firmei de pază care monitorizează aceea societate.

La apariţia celor doi agenţi de pază persoanele în cauză s-au manifestat violent şi au început să arunce cu pietre spre aceştia, fapt pentru care  s-a solicitat prezenţa mai multor agenţi de pază.

În urma intervenţiei, unul dintre agenţii de pază a executat două focuri cu un pistol cu bile de cauciuc, fiind întâmpinat cu sticle şi pietre de către membrii celuilalt grup.

În urma acestui coflict, doi tineri ce prezentau leziuni de violenţă au fost transportaţi la Spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

La acest moment, mai multe persoane implicate în altercaţie se află la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să se stabilească împrejurările concrete în care a avut loc conflictul.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii