Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Activitate de promovare a meseriei de polițist în municipiu (FOTO)

ro

10 May, 2024 15:49 581 Marime text

 
  • Astăzi, 10 mai 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost prezenți în City Park Mall-Constanța, unde au interacționat cu persoanele dornice să afle mai multe despre profesia de polițist.
 
Astăzi, 10 mai 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost prezenți în City Park Mall-Constanța, unde au interacționat cu persoanele dornice să afle mai multe despre profesia de polițist, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, polițiștii din cadrul Serviciul de Pregătire Profesională, Ordine Publică, Criminalistică, Resurse Umane, și ai Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au oferit detalii despre oferta educațională și condițiile de recrutare, în contextul perioadei de înscriere la Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”  Câmpina (1.340 de locuri) și Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca (300 de locuri).
 
Totodată, polițiștii le-au povestit despre unele aspecte practice ale meseriei de polițist, dezvăluindu-le din tainele profesiei.
 
Acestora li s-a explicat faptul că polițistul are o meserie importantă și responsabilă, având rolul de a menține ordinea publică, de a proteja și asigura siguranța cetățenilor.
 
Polițiștii au reamintit, faptul că, se pot înscrie la concursul de admitere la școlile postliceale de agenți de poliție din Câmpina și Cluj, până la data de 14 mai.
 
Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile, pot fi accesate pe adresa de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Cosntanța, fiind disponibile la link-ul: https://ct.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere/a-n-u-n-t-privind-recrutarea-si-selectia-candidatilor-in-vederea-participarii-la-concursul-de-admitere-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-din-subordinea-inspectoratului-general-al-politiei-romane-sesiunea-aprilie-iulie-2024, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Activitate de promovare a meseriei de polițist în județul Tulcea (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii