Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristel, capul retelei pregatite sa dea „Jaful secolului la Constanta” (Video + galerie foto)

ro

24 Jun, 2010 15:12 4499 Marime text

cristel_in_catuse.jpgPoliţiştii constănţeni au făcut public un grup infracţional compus din cinci persoane, condus de Cristian Marian Gheorghiu, zis Cristel.

Membrii grupului au fost prinşi azi-noapte, în jurul orei 22.00, în flagrant, în timp ce vroiau să spargă o societate comercială. Asupra lui Cristel a fost găsit un pistol cu bile de oţel, pe care îl deţinea ilegal. Potrivit anchetatorilor, indivizii erau împărţiţi în două grupuri.

Primul grup, din care făcea parte şi Cristel, se ocupa cu supraveghere zonei, cu monitorizarea paznicului, a societăţii unde urmau să dea lovitura, dar şi cu protejarea celui de-al doilea grup, care urma să acţioneze. Pentru a reuşi să-i reţină, poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armamentul din dotare.

Suspecţii au venit la locul faptei cu două maşini, una dintre el fiind un Rover, a căror numere de înmatriculare erau mânjite cu noroi şi păcură, şi cu care transportau toată tehnica necesară spargerii. Cei cinci erau în atenţia poliţiştilor de mai mult timp, în ultima lună fiind supravegheaţi de către ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale. Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, dacă cei cinci nu ar fi fost prinşi, ar fi avut loc „Jaful secolului la Constanţa". N societatea respectivă se aflau depozitate în două seifuri, mai multe icoane şi tablouri de valoare,dar şi bijuterii, toate în valoare de un milion de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 24 Jun, 2010 20:10