Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operaţiune amplă pentru prinderea unui tânăr evadat din sediul Poliţiei Urziceni. Unde se ascundea suspectul

ro

27 Aug, 2021 18:10 1608 Marime text
  • Un tânăr de 18 ani care a evadat în urmă cu trei zile din sediul Poliţiei Urziceni pe geamul din baie a fost prins astăzi
  • Tânărul mai are la activ şi alte infracţiuni de furt, dar şi de spargere a unor locuinţe ori societăţi.

Un tânăr de 18 ani, dat în urmărire după ce a evadat din sediul Poliției Urziceni, judeţul Ialomiţa a fost prins astăzi de poliţişti după o amplă operaţiune de căutare. Tânărul nu se află la prima încălcare a legii. La Iaşi, tânărul a provocat un accident rutier, fugind la acel moment de la locul faptei.

Potrivit IPJ Ialomiţa, în această după amiază, în jurul orei 16:30, în urma unei ample acţiuni desfăşurate forțele de ordine, a fost prins tânărul de 18 ani, din județul Iași, care a evadat la data de 24 august a.c., din sediul Poliției Municipiului Urziceni.

Acesta a fost depistat în localitatea Alexeni.

Se pare ca tânărul se ascundea în casa unor localnici din Alexeni, fiind interceptat și prins în urma unor descinderi ale luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița și polițiștilor din cadrul Direcției de Investigații Criminale - Inspectoratul General al Poliție Române.

Tânărul se află în custodia polițiștilor, cercetările fiind în curs de desfășurare.

În acțiunile de căutare, au fost angrenați peste 100 de polițiști și jandarmi, câine de urmă, fiind primit sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviație al MAI, informează IPJ Ialomița.

Sursă foto: IPJ Ialomița

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii