Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control corporal efectuat asupra lor Tineri prinși pe o stradă cu 20.000 euro cash şi 5 telefoane mobile! De unde le procuraseră

ro

22 Sep, 2022 12:01 33041 Marime text
foto: Facebook/ Poliția Română Doi români au fost depistați de polițiști pe o stradă din Bacău.

Aceștia aveau asupra lor 20.000 de euro și cinci telefoane mobile. Din primele cercetări s-a stabilit că, cei doi tineri ar fi sustras banii și telefoanele mobile de la o firmă din Austria.




Anunțul Poliției Române 

O întrebare des întâlnită

- Ce obiecte aveți asupra dumneavoastră?

- Nu avem nimic. Telefoanele noastre și câțiva bani. 

Câteva minute mai târziu… 

Doi tineri au fost găsiți pe o stradă din Bacău, iar banii, aproximativ 20.000 de euro, și cele 2 telefoane mobile ar fi fost sustrase de la o firmă din Austria.

De ce „ar fi”? Pentru că există prezumția de nevinovăție, iar din cazuri similare ne lămurim și de ce un #polițist efectuează controale corporale.




Oficial de la IPJ Bacău 

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au identificat pe strada Aviatorilor din municipiul Bacău, doi tineri, unul de 20 de ani și altul de 21 de ani.

Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra acestora, a fost identificată suma de aproximativ 20.000 de Euro şi 5 telefoane mobile. Din primele cercetări s-a stabilit că, cei doi tineri ar fi sustras banii și telefoanele mobile de la o firmă din Austria.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale, în vederea derulării activităţilor specifice cooperării poliţieneşti internaţionale.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii