Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Un tânăr de doar 15 ani a dat spargere într-un bar, cu fața acoperită

ro

03 Nov, 2023 16:05 951 Marime text
Sursa foto: IPJ Brăila



 
  • În dimineața zilei de 2 noiembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Comunal Tichilești au fost sesizați direct de un localnic, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta barului pe care îl deține pe raza localității și ar fi sustras suma de 2.570 de lei, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
 
În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, o persoană ce avea fața acoperită, ar fi pătruns în incinta societății, prin forțarea unei ferestre, de unde ar fi sustras respectiva sumă de bani.
 

„Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 15 ani, din localitate, fiind ajutat de un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, din aceeași comună, în sensul că acesta l-a dus și l-a luat de la societatea în cauză cu un moped”, afirmă polițiștii.

 
În urma verificărilor, s-a constatat faptul că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 

„Asupra celor doi tineri a fost găsită suma de 2.222 de lei, prejudiciul fiind astfel parțial recuperat de polițiști”, mai arată sursa.

 
În cauză a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.
 
Citește și
Pentru furtul unor biciclete s-au ales cu dosar penal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii