Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crima din Primăverii Cristina Verona şi-ar fi închis mama pe balcon în ziua crimei

ro

10 Jul, 2011 21:56 1261 Marime text

Un apropiat al Cristinei Verona a povestit pentru Cancan că în ziua crimei fosta jurnalistă îşi închisese mama pe balcon. Elena Pârvulescu a hotărât să stea câteva zile cu fiica sa pentru ca aceasta să poată depăşi momentele dificile prin care trecea. Chiar în ziua în care au murit cele două, se pare că un vecin şi, totodată, amic al fostei jurnaliste ar fi văzut-o pe mama acesteia în balconul apartamentului din Primăverii. Bătrâna bătea cu pumnii în geamul balconului, făcând semne disperate că este închisă acolo. Vecinul respectiv l-a anunţat pe Matei, iar acesta ar fi încercat să dea de fosta soţie. Ea nu i-ar fi răspuns la telefon. Aşa se face că nimeni nu a intervenit în acea zi.

Elena Pârvulescu (de 77 de ani) şi Cristina Verona (de 44 de ani), mamă şi fiică, au fost găsite decedate, marţi seară, în cartierul Primăverii din Bucureşti, după ce Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a fost solicitat de către un bărbat în Bulevardul Primăverii, numărul 42. Parchetul Tribunalului Bucureşti a fost sesizat marţi că într-un imobil situat pe Bulevardul Primăverii au fost găsite decedate două persoane de sex femeiesc.

Concluziile criminaliştilor şi legiştilor au fost că Elena Pârvulescu, mama Cristinei Verona, a murit "în urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal şi prin comprimare toracică", iar fostul jurnalist a murit "prin asfixie prin spânzurare".

"Toate datele ne duc la această concluzie. Locuinţa era închisă perfect pe dinăuntru, în casă nu există niciun semn de scotocire, pe victime nu există vreun semn că ar fi opus rezistenţă în faţa vreunui eventual atac, ambele cadavre au fost găsite îmbrăcate. Din toate aceste elemente nu putem ajunge decât la concluzia pe care v-am prezentat-o încă de ieri (miercuri, n.r.)", a conchis Sarca.

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii