Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractele semnate de Nemirschi in atentia DNA

ro

04 Feb, 2010 14:32 2194 Marime text
nemir_1.jpgLa solicitarea Comisiei de anchetă înfiinţată pentru anchetarea cazului ex-ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi, Garda Financiară a derulat o serie de verificări privind operaţiuni ale firmelor Ars Advertising şi Best Advertising. Reamintim că, pe vremea când Ministerul Mediului era condus de social-democratul Nicolae Nemirschi, a fost atribuit firmelor menţionate anterior un contract referitor la „Campania de promovare a Programului Operaţional Sectorial Mediu, Lot II- difuzare/publicare". Contractul respectiv a fost oferit pe data de 28 aprilie 2009 prin negociere fără anunţ de participare.
Documentele şi concluziile comisarilor Gărzii Financiare au ajuns pe masa procurorilor Departamentului Naţional Anticorupţie (DNA).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radu 04 Feb, 2010 19:50 Acum 20 de ani ,pe 3 feb 1990 ,a inceput jaful national!Rezerva valutara a Romaniei a fost "schimbata" la cursul oficial de 14 ,45 de lei pentru ca apoi sa fie revanduta populatiei la colt de strada! Petitia facuta de mine a fost inaintata Tribunalului Bacau.Primul bisnitar al tarii a fost nimeni altul,decat cel ce a aprobat aceasta ilegalitate.Iliescu. Banii obtinuti atunci de BRCE au folosit apoi metodei MEBO.Metoda prin care au fost sustrasi bani destinati retehnologizarii!Ban i pe care parintii nostri i-au strans cu suferinta! w.ceausescu.cc ataca imperiul fricii si cere fiecarui roman sa lupte pentru aflarea adevarului.Adevarul se spune tare ,rastit si niciodata balbait! Istoria trebuie scrisa de noi,cu demnitate si nicidecum de alti straini care nu au de a face cu ceea ce-i roman. Radu Roncea va invita la "dans"! Bucuresti 3 feb 2010