Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa, printre judeţele din ţară conduse de clanuri

ro

23 Feb, 2011 14:45 2451 Marime text

web-mascati-andrei-spirache.jpgSunt judeţe din România stăpânite de liderii grupărilor de crimă organizată. Afirmaţia îi aparţine Preşedintelui României. Traian Băsescu a declarat că lucrurile în aceste judeţe trebuie schimbate imediat.

Unul dintre judeţele de top în acest clasament nedorit este Dolj. Acolo scandalurile şi luptele de stradă între clanuri au dus la schimbarea multor şefi ai poliţiei din judeţ. Conform anchetatorilor, cei care fac legea în Dolj ar fi cămătarii.

Un alt judeţ cu probleme este Neamţ. Acolo, înfruntarea dintre infractori a lăsat în urmă mai multe victime. Unul dintre liderii clanurilor locale a fost ucis, cu mai multe focuri de armă, într-o cafenea din centrul oraşului Piatra Neamţ. Şeful Poliţiei Judeţene comisarul-şef Aurelian Vasea Şoric a fost exclus din poliţie în urma acestui scandal.

Revenind în zona de sud a ţării, judeţul Olt poate fi inclus şi el pe această hartă nedorită. În centrul atenţiei este nimeni altul decât Bercea Mondial. Un personaj extrem de controversat cu legături de rudenie şi prietenie cu politicieni şi magistraţi.

În judeţul Dâmboviţa îşi fac de cap membrii clanului Ghenosu. Un poliţist a fost rănit grav după ce unul dintre membrii acestui clan l-a lovit cu o sticlă în cap. De problemele de acest gen nu au scăpat nici judeţele Constanţa, Giurgiu sau Braşov.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • basescu 23 Feb, 2011 11:38 la constanta clanul proxeneti bairam tasac cotnac nefize-bucurestenii isi fac de cap de ani de zile ,facind milioane euro din trafic minore ptr sex,droguri la bareierele de la abator caraoman si la bariera avlaicu baba novac- si pe str olteniei 5 la intrare parchet tribunal-catana .pave rapotan pisica stiu dar ce fac vizitiu stefanoiu? dga stie dar degeaba-procurorul diicot gil e mina in mina cu avocatul pestilor t ionescu si r s ..dna ce face -sri intercepteaza dar sint protejati-cum a facut averi colosale procurorul teodor nita -zeci masini lux-merceds negru ultimul tip ct 10 atp.jeepuri bmw audi a 6 si a8 peugeot vile lux in cartiereul hotilor din conducrte clienti ai sai...ce averi au procurorrii judecatorii corupti? cei cinstiti nu au loc de ei-bin laden-cod sri