Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul National „Mircea cel Batran", desemnat cel mai bun din tara

ro

22 Dec, 2009 15:09 1804 Marime text

mirceacel.jpgGala „Zece pentru România" a reunit aseară, pe scena Ateneului Român, zeci de nume mari din toate domeniile de activitate. La categoria cel mai bun liceu din ţară, Colegiul Naţional Mircea Cel Bătrân din Constanţa a fost selectat din cele zece licee nominalizate, primind cea mai importantă distincţie.

Prezent pe scena Ateneului împreună cu o parte din cei mai valoroşi elevi ai Colegiului Naţional, profesorul Vasile Nicoară a susţinut că distincţia pe care a primit-o este o încununare a sacrificiilor celor 100 de elevi care au participat la olimpiadele judeţene, a celor 30 competitori la cele naţionale dar şi a profesorilor. „Reprezintă încununarea activităţii a peste 100 de ani şi tot atâtea generaţii de elevi. Pentru copii este o împlinire a rezultatelor de excepţie", a mai adăugat profesorul.

Proiectul „Zece pentru România", iniţiat de Realitatea TV îşi propune să delimiteze valoarea de notorietate în acele domenii care pot accelera evoluţia spre o Românie modernă. În fiecare an au fost premiaţi cei mai buni sportivi, artişti, oameni de afaceri sau politicieni, proiectul urmând să continue încă cinci ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 22 Dec, 2009 15:45 Bravo CNMB ! noi suntem elita