Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cezar Preda Blejnar să facă mai puţin show TV

ro

05 Mar, 2011 00:42 1916 Marime text

cezar_preda_78600100.jpgVicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, că i-a recomandat preşedintelui ANAF, Sorin Blejnar, "să facă mai puţin show de televiziune pe funcţia pe care o are", menţionând că premierul l-a numit pe acesta în funcţie şi tot premierul ştie "când să...".

Întrebat dacă Blejnar ar trebui să fie suspendat din funcţie, Cezar Preda a declarat: "Toată această chestiune e la mâna prim-ministrului României. Prim-ministrul l-a numit, prim-ministrul ştie când să.... Deocamdată, eu am recomandat astăzi, şi i-am recomandat (lui Beljnar - n.r.) să facă mai puţin show de televiziune pe funcţia pe care o are, să-şi urmărească instituţia şi proiectele pe care le are", a spus Cezar Preda, citat de MEDIAFAX.

El a apreciat că "nu e productiv" ca Blejnar "să stea la televizor". "Nu cred că-i face bine, nu e productiv, nici pentru domnia sa, deşi îi înţeleg supărarea până la urmă la atacurile acestea, dar cred că are alte atribuţiuni decât să stea la televizor şi cred că în momentul discuţiei cu primul ministru, din acel moment primul ministru decide când trebuie să plece sau nu trebuie să plece", a adăugat Cezar Preda.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii