Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boc i-a convocat la Guvern pe miniştrii Educaţiei, Dezvoltării şi Transporturilor pentru priorităţile pe 2011

ro

03 Jan, 2011 17:59 914 Marime text

Premierul Emil Boc i-a convocat, astăzi, la Guvern, pe miniştrii Educaţiei, Dezvoltării Regionale şi Transporturilor la discuţii separate privind proiectele prioritare avute în vedere pentru acest an, anunţă http://www.mediafax.ro/. De la ora 13.15, premierul discută cu ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu; pe tema reformei sistemului educaţional, modernizării sistemului de cercetare, dezvoltare şi inovare, precum şi despre priorităţile majore pentru 2011 în ceea ce priveşte investiţiile şi absorbţia fondurilor europene.

Potrivit http://www.mediafax.ro/, de la ora 14.15, şeful Guvernului va avea o întânire de lucru cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, privind priorităţile majore pentru 2011 în domeniile absorbţiei fondurilor europene şi investiţiilor.

Tot astăzi, de la ora 15.15, premierul se va întâlni cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, pentru a discuta despre priorităţi majore pentru 2011 în domeniile absorbţiei fondurilor europene şi investiţiilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii