Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facultatea de Educație Fizică și Sport a organizat Cupa Studentului Universității Ovidius din Constanța – Ediția 2024

ro

27 May, 2024 13:57 444 Marime text
Sursa foto: UOC Constanța



 
  • Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) a organizat, sâmbătă 25 mai 2024, Cupa Studentului UOC. 

La competiție au participat peste 900 de studenți din cadrul celor 16 facultăți ale UOC, iar cadrele didactice și studenții FEFS au supravegheat buna desfășurare a activităților sportive. În cadrul evenimentului, tinerii au participat la competiții de volei, badminton, fotbal, baschet, tenis de masă, tenis, tir cu arcul, teqball, padell și șah.

La finalul manifestării au fost premiate facultățile cu cei mai numeroși participanți: Locul I - Facultatea de Științe Economice – 174 de studenți;Locul II - Facultatea de Drept și Științe Administrative – 163 de studenți și Locul II - Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole – 144 de studenți.

„Suntem bucuroși de faptul că și în acest an, Cupa Studentului UOC a înregistrat un succes remarcabil și a pus în valoare pasiunea pentru sport și spiritul competitiv al studenților noștri, în cadrul unei competiții acerbe și pline de momente memorabile”, a precizat prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul FEFS.

 

Citește și
Sesiune internațională de comunicări științifice în drept și științe administrative, la Universitatea Ovidius din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii