Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu extrage castigatorul la sticla de un milion de lei

ro

29 Dec, 2009 13:38 2498 Marime text

baselu.jpgDupă ce a anunţat că nu mai pune piciorul la TVR câtă vreme e condusă de Alexandru Sassu, preşedintele Traian Băsescu îşi dă întâlnire cu românii la OTV, autointitulată „televiziunea poporului".
Potrivit evz.ro, şeful statului va fi prezent în această seară la postul condus de Dan Diaconescu, aceasta fiind prima apariţie din seria prezidenţială de întâlniri lunare pe care OTV o anunţă de o bună bucată de timp. Momentul va fi marcat festiv prin desemnarea de Băsescu a câştigătorului concursului Murtfatlar „Sticla de un milion de lei".
De altfel, în campania electorală, şeful statului l-a tras la sorţi, în cadrul aceleiaşi campanii desfăşurate la OTV, pe câştigătorul unei maşini. În timp ce Băsescu vorbeşte despre starea naţiunii la Dan Diaconescu, PDL-iştii caută să rezolve problema Alexandru Sassu de la televiziunea publică.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • metin cerchez 29 Dec, 2009 11:02 se va duce la puscarie cu dan diaconescu si deputatul liga -am facut plingere penala la dna si fbi ptr emisiunea suta la suta adevata -spalare de bani 300 milioane euro trimisi din sua in londra si de aici la dan diaconescu- mercedesurile le a cumparat cu 18 mi euro si le trecut in acte 60 mi euro apart cu 35 mi le a trecut in acte 90 mi euro ...banii sint spalati prin firma lui liga danut dep pdl ..spalati prin sms -uri ...in sua e crima am sesizat si fbi si cna