Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băiatul de 14 ani din Constanţa acuzat că a omorât un bărbat, arestat pentru 15 zile

ro

31 Mar, 2011 00:44 1318 Marime text

Băiatul de 14 ani din Constanţa suspectat de uciderea unui bărbat care l-ar fi agresat sexual în urmă cu opt ani a fost arestat, miercuri seara, pentru 15 de zile.

Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Constanţa, după audieri care au durat mai multe ore, relatează Realitatea Tv. Băiatul de 14 ani a fost reţinut în cursul zilei de marţi şi a participat miercurila reconstituirea crimei. El le-a arătat procurorilor cum l-a ucis în bătaie pe bărbatul de 38 de ani, în subsolul unei construcţii. El va fi prezentat la tribunal, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cei doi locuiau în zona în care s-a petrecut crima, iar bărbatul ucis era cunoscut în cartier că avea probleme psihice.

Copilul le-a spus procurorilor că a comis crima pentru că bărbatul ar fi încercat să îl abuzeze sexual în urmă cu mai mulţi ani. Rudele victimei, care s-au adunat la locul reconstituirii, resping această idee şi spun că bărbatul de 38 de ani ar fi fost victima unui jaf. "Martorii au spus că băiatul le-a zis: uitaţi-vă la el că n-o să-l mai vedeţi", a declarat fratele victimei, citat de Realitatea Tv.

Anchetatorii au declarat că pe hainele şi pe pantofii copilului au fost descoperite urme de sânge, urmând să se stabilească dacă aparţine bărbatului ucis. Anchetatorii spun că, în urmă cu opt ani, copilul l-a acuzat pe bărbat că ar fi încercat să violeze, lucru neconfirmat însă de testele medicale.

Bărbatul mort a fost descoperit duminică, în subsolul unei hale abandonate. Acesta prezenta mai multe lovituri la faţă şi la cap, iar rezultatele necropsiei au indicat faptul că a fost omorât în bătaie.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii