Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au prejudiciat statul cu peste 30 de miliarde de lei vechi

ro

07 Dec, 2010 16:17 776 Marime text

Două societăţi comerciale din judeţul Constanţa au prejudiciat statul român cu suma de 3.194.266 de lei.

În această situaţie se află S.C. To Whisper Crys SRL din Eforie Nord, al cărui administrator are domiciliul în localitatea Pantelimon, judeţul Constanţa. Societatea a comercializat produse cerealiere în valoare totală de 1.589.750 lei către o societatea din Constanţa.Întrucât societatea nu funcţionează la sediul social declarat se consideră că nu a înregistrat în contabilitate operaţiunea efectuată şi că a creat un prejudiciu la bugetul de stat în valoare de 462.418 lei.

Tot comerţ cu cereale a efectuat şi SC Aqua Blu Media Advertising SRL din Constanţa, care a vândut unei firme din Olteniţa produse în valoare de 8.468.737 lei.

De asemenea, în punctul de trecere frontieră Negru Vodă s-a prezentat un autocamion ce transporta 23.360 kg oţel beton ce avea ca destinatar SC Aqua Blue Media Advertising SRL. Întrucât existau suspiciuni asupra transportului şi a funcţionării legale a societăţii s-a luat masura indisponibilizării întregii cantităţi de otel beton.

Din cauză că societatea nu funcţionează la sediul social declarat ş astfel, nu i se poate verifica evidenţa financiar - contabilă, s-a considerat că această societate a produs bugetului de stat un prejudiciu în valoare de 2.731.848 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii