Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ancheta a DIICOT la Serviciul Permise Auto

ro

30 Oct, 2009 14:56 1127 Marime text

Sediul Serviciului Permise Auto din Constanţa a fost percheziţionat, în această dimineaţă. Potrivit antena3.ro, se pare că acţiunea ar avea legătură cu dosarele instrumentate în cazul Serviciului de Permise Argeş.

Procurorii DIICOT au organizat un flagrant încă de joi noapte, având informaţii că s-ar fi făcut nereguli similare celor din cazul permiselor obţinute fraudulos în Argeş.

Potrivit declaraţiilor şeful Direcţiei Regim Permise şi Înmatriculări Constanţa, Romeo Tecău, acţiunea este o anchetă a DIICOT Constanţa şi la acest moment este în curs de desfăşurare.

La această oră Serviciul Permise Constanţa nu funcţioneaza, toate intrările fiind păzite de mascaţi.

Conform unor surse din Poliţie, ar fivorbaun subofiţer care ar fi înmatriculat maşini în fals.

Poliţiştii au efectuat, în această dimineaţă, 15 descinderi atât la domiciliile unor civili, cât şi la domiciliul unui poliţist bănuit de înmatricularea unor maşini în fals. Mai mult, ploiţiştii îl cercetează şi pe şeful atelierului din cadrul acestui serviciu, unde se făceau plăcuţele de înmatriculare.

Descinderea din această dimineaţă este o acţiune coordonată direct de DIICOT Bucureşti, apărută în urma unor sesizări care priveau înmatricularea dublă sau triplă a unor autoturisme.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii