Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adjuncta ISJ-ului şi-a dat demisia la câteva zile de la numire

ro

01 Sep, 2011 21:46 1425 Marime text

Maria Sorescu, inspector şcolar adjunct proaspăt numită în această funcţie prin ordin al ministrului Daniel Funeriu, şi-a dat astăzi demisia din funcţia de inspector şcolar adjunct. Potrivit aceloraşi surse, la baza demisiei ar fi stat lipsa de comunicare cu actualul inspector şcolar general Aliss Andreescu. Se pare că Andreescu ar avea o mai bună comunicare cu alţi doi inspectori din cadrul instituţiei Odet Zaet şi cu Petre Purcărea.

Potrivit celor declarate de liderul PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, avea cunoştinţă despre demersul Mariei Sorescu, chiar de câteva zile, şi că probabil înlocuitoarea sa va fi ocupat de Margareta Constantin. Până la începutul săptămânii viitoare se va discuta şi despre ocuparea celui de-al doilea post de inspector adjunct, dorit de reprezentanţi ai minorităţilor.   

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rusine pdl! 02 Sep, 2011 01:39 o sa Faceti domnule chiru campanie cu purcarea si cu zait! sigur va castiga opozitia ,ati optat pentru solutiile murdare ale dascalilor constanteni! sunt persoanele cele mai josnice posibile,chiar nu va pasa? de ce ati mai candidat ,daca nu v-ati ajutat membrii pdl ? am uitat,dvs ati declarat ca va doriti directori PSD.SUPCES IN RAMURA!
  • Ssila 01 Sep, 2011 19:46 E numita de cateva luni nu de cateva zile. nici ea nu a mai suportat-o pe Andreescu cu toate tampeniile ei. Sa ramana cu gasca de spagari.