Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica Doinei Spătaru s-a aruncat de la etajul şase al blocului A murit artista Mălina Olinescu

ro

12 Dec, 2011 10:42 3254 Marime text

malina-olinescu.jpgCântăreaţa, fiică a interpretei Doina Spătaru, avea 37 de ani. Nu se ştie în ce circumstanţe interpreta a căzut de la etajul şase al blocului în care locuia în Bucureşti. Prima ipoteză este cea a sinuciderii.

UPDATE

Mălina Olinescu s-a sinucis în această noapte, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din Bucureşti.Un echipaj SMURD a încercat să o resusciteze pe artistă mai bine de 30 de minute, după ce a fost solicitat în jurul orei orei 1:00, informează Antena 3. 

"Avea un iubit. Nu se certau. Ştiu că şi-a amenajat frumos casa. E cântăreaţa Mălina, nu o ştiţi? E fata Doinei Spătaru", a declarat un vecin pentru Antena 3.
Potrivit bunului prieten al cântăreţei, Călin Geambaşu, fata s-a sinucis în urma despărţirii de iubitul său.

"A ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani ameninţa că o face. În relaţia cu iubitul ei nu a fost înţeleasă pe deplin", a declarat Călin Geambaşu. 
Acesta a recunoscut cadavrul din fotografiile trimise de medici după brăţara pe care cântăreaţa o purta la picior. Geambaşu a venit la locul faptei împreună cu mai mulţi prieteni ai Mălinei.
Mălina Olinescu s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucureşti şi a absolvit liceul de filologie Iulia Haşdeu.

A început să cânte la vârsta de cinci ani, încurajată de mama sa Doina Spătaru.

Mălina s-a făcut remarcată în anul 1996 la Şcoala Vedetelor.

Citeşte mai departe şi vezi video http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/web-Malina_Olinescu_a_murit-_Cantareata_s-a_aruncat_de_la_etajul_sase_0_607739229.html

UPDATE 1

Mălina Olinescu: "Nu eu am decis să dispar"

Într-un interviu acordat revistei Formula AS, Mălina Olinescu a vorbit despre muzică, prieteni, Doina Spătaru, studiile de psihologie.

Întrebată despre dispariţia ei din prim plan, Mălina Olinescu declara în Formula AS: "Nu prea ştiu nici eu ce s-a întâmplat. În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis. Mă refer la uşile caselor de discuri care după ce mă adulaseră înainte, acum mă refuzau. Şi nu doar pe mine, ci şi persoanele cu care lucram. Ni se spunea tot timpul ba că muzica noastră nu e destul de comercială, ba c-ar trebui să mai schimbăm una sau alta, ba "Hai, mai sună-mă", ba "Mai vedem"...

Citeşte mai mult aici http://www.realitatea.net/malina-olinescu-nu-eu-am-decis-sa-dispar_894536.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii