Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitorii in eoliene reabiliteaza un drum din Saligny

ro

26 Mar, 2010 03:26 2267 Marime text
saligny_gabriel_tatulescu_07.jpgConstructorii parcului eolian de la Saligny au demarat lucrările la infrastructura de acces.

Potrivit primarului Gabriel Tătulescu, parcul este situat în partea de Nord a comunei, investiţia măsurând o suprafaţă totală de peste 500 de hectare. Unul dintre drumurile ce vor fi utilizate de constructorii parcului eolian trece prin localitate. Astfel, investitorii au demarat reabilitarea lui. Totodată, compania de eoliene va reabilita şi un podeţ pe traseul spre parcul de turbine.

Potrivit primarului Gabriel Tătulescu, parcul de eoliene este benefic pentru comunitate şi pentru că investitorii au nevoie acum de forţă de muncă, o condiţie solicitată de către administraţia locală fiind ca personalul angajat să fie din comună.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mos FILICA 05 Apr, 2010 18:42 TOATE BUNE SI FRUMOASE CU ACEST PARC EOLIAN DAR ............................................... OARE TREBUIE SA ASTEPTAM REALIZAREA UNOR PROIECTE MAJORE (PARC EOLIAN , DEPOZIT DE DESEURI RADIOACTIVE....) PENTRU A REABILITA UN DRUM COMUNAL SI UN PODET IN MIJLOCUL CAMPULUI . DE CE NU VORBITI DESPRE GAURILE NEGRE DIN PRIMARIE: -GRADINITA DIN LOC SALIGNY(UNDE AU FOST INVESTITI BANI CAT PENTRU UN IMOBIL CU 12 ETAJE LA CHEIE) -PUTURILE DE APA POTABILA DIN LOC. SALIGNY CARE DUPA UN AN DE FUNCTIONARE S-AU SURPPAT DAR ..........AU INGHITIT FONDURI URIASE . AS FI BUCUROS CA PE VIITOR SA TE POT AJUTA CU CEVA PACHETE LA POARTA-ALBA(PUSCARIE) , NU DISPUN DE PREA MULTI BANI DAR VOI VOI RUPE DE LA GURA COPIILOR PENTRU A TE SUSTINE DAR......DOAR CAND VEI FI LA PUSCARIE