Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa de fotbal a comunei Pestera a promovat in Liga a IV-a

ro

25 Sep, 2009 04:12 3065 Marime text

pestera_primar_valentin_vrabie_08.jpgComuna Peştera a înfiinţat, anul trecut, o echipă de fotbal care a jucat în competiţia judeţeană.

După numai un an de la înfiinţare, echipa de fotbal a comunei a promovat în Liga a IV-a, cu rezultate deosebite, fiind prima în judeţ. Acum, echipa comunei Peştera se află în competiţie cu oraşele şi, pentru a nu fi inferioară ca dotare, administraţia locală a comunei a concesionat Stadionul „Cimentul" din Medgidia, cu o capacitate de 5.000 de locuri. Administraţia locală din Peştera a cosmetizat stadionul, astfel încât s-au creat condiţiile şi dotările necesare. În prezent, stadionul are un gazon întreţinut, are vestiare, duşuri, sală de forţă, toate realizate în regie proprie de către administraţia comunei Peştera, mai exact, cu angajaţii Serviciului comunitar de lucrări publice al Primăriei Peştera. „Nu vrem să fim mai prejos decât oraşele, de aceea s-au creat toate aceste dotări. Motivul pentru care promovăm sportul este socializarea între comunităţi. Pe parcursul desfăşurării competiţiei, în sezonul trecut, am constatat că există o mare nevoie de a socializa în cadrul comunităţilor locale. Am constatat că, dincolo de spiritul sportiv care caracterizează orice competiţie, s-au închegat multe prietenii între membrii comunitărilor locale", ne-a declarat Valentin Vrabie, primarul comunei Peştera.

Până în prezent, echipa CS Peştera, nou-promovată, nu a pierdut niciun meci, deşi a avut cele mai grele meciuri din serie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian liahu si alex stoica 22 Dec, 2010 14:21 va uraza un an nou fericit si plin de bucurii sanatate la toata familia mult succes in tot ce facetii SI FORTZA CS.PESTERA (La Multi-Ani)