Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au inceput lucrarile la gradinita din Agigea

ro

16 Apr, 2010 03:31 2365 Marime text
agigea.jpgPotrivit primarului comunei, Cristian Cîrjaliu, ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat pe 31 martie, iar construcţia a început după Paşti.

Termenul de execuţie pentru unitatea de învăţământ preşcolar din Agigea este de opt luni, însă primarul speră ca grădiniţa să fie gata până la începerea noului an şcolar. Grădiniţa cea nouă se ridică lângă cea existentă, şi va avea parter şi etaj. Valoarea estimată a construcţiei a fost de 20 miliarde de lei vechi, preţul de atribuire fiind de opt miliarde de lei vechi, plus TVA. Primarul Cristian Cîrjaliu a subliniat faptul că acest contract nu se va adiţiona. Astfel, firma care a obţinut lucrarea va trebui să se încadreze în acest preţ.

Administraţia locală a comunei continuă pietruirea drumurilor. Lucrările de reabilitare se derulează pe străzile Walter Mărăcineanu, Henri Coandă, Mihai Viteazu, Al. I. Cuza şi Al. Odobescu.

agigea_primar_cristian_carjaliu_06.jpgUn obiectiv prioritar pentru comunitatea locală din Agigea este construirea Casei de Cultură. Primarul Cristian Cîrjaliu ne-a declarat că amplasamentul, în suprafaţă de 600 mp, a fost predat deja către Consiliul Judeţean. Terenul pe care va fi ridicată Casa de Cultură este situat la intersecţia DN 39 cu DN 38. Aşezământul de cultură va avea o capacitate de 200 de locuri, fiind proiectată de către instituţia judeţeană. Primarul Cristian Cîrjaliu, a ţinut să precizeze că bugetul comunei Agigea nu va fi afectat de această investiţie.

Primăria intenţionează să demareze, cât de curând, şi amenajarea parcărilor din faţa blocurilor. „De 20 de ani nu s-a mai pus un metru de asfalt acolo", ne-a declarat primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii