Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul test inainte de Antalya

ro

04 Feb, 2009 02:45 1001 Marime text

farul.jpgÎn lotul pentru stagiul de pregătire din Turcia ar putea fi inclus şi fundaşul sârb aflat în probe la Farul, Branislav Atanackovic, în funcţie de evoluţia din meciul cu Cerno More Varna

După ce s-a impus în primele meciuri de pregătire ale acestui an, cu Delta Tulcea şi CSM Medgidia, FC Farul va susţine astăzi, de la ora 14.00, ultimul amical înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya, programat pentru perioada 7-19 februarie.

Deşi antrenorul Farului, Ion Marin, a susţinut că până marţi, va anunţa lotul de jucători care vor face deplasarea în primul stagiu de pregătire al anului din Antalya, componenţa acestuia nu a fost anunţată până la închiderea ediţiei. Potrivit declaraţiilor tehnicianului formaţiei constănţene, acesta va deplasa în Turcia un lot de 25-26 de jucători. În ceea ce-l priveşte pe fundaşul sârb Branislav Atanackovic, venit, în aceste zile, în probe la formaţia constănţeană, tehnicianul Ion Marin va lua o decizie dacă îl va include în lot abia după meciul amical cu bulgarii de la Cerno More Varna. Lotul Farului va pleca sâmbătă spre Turcia, unde va sta până pe data de 19 februarie. „Rechinii" au programate şi cinci meciuri de pregătire în această perioadă, fiind posibil ca pe parcurs să mai perfecteze şi alte amicale, în funcţie de ce formaţii vor mai fi prezente în Antalya. Astfel, Farul va disputa prima partidă în compania echipei din prima ligă cehă, Sigma Olomouc, pe 9 februarie. După două zile, „rechinii" vor întâlni pe Tatran Presov (Slovacia), iar pe 13 februarie vor juca cu bulgarii de la Slavia Sofia. Ultimele două jocuri de pregătire vor avea loc pe  15 şi 17 februarie, cu Spartak Trnava (Slovacia) şi Arka Gdynia (Polonia). La întoarcerea din Antalya, Farul nu va mai disputa niciun meci până la reluarea campionatului, programată pentru data de 28 februarie, când echipa de pe litoral va întâlni pe teren propriu pe Gloria Buzău. Unul dintre jucătorii care este posibil să nu facă parte din lotul convocat pentru stagiul din Turcia este Daniel Florea. După Marius Nae şi Răzvan Farmache, „Gică Fentă" a depus şi el memoriu pentru a deveni jucător liber de contract, invocând o restanţă în valoare de 200 de dolari! Cazul său urmează să fie judecat zilele acestea de Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Farul va disputa astăzi, de la ora 14.00, ultima partidă amicală înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya, Turcia. „Rechinii" vor întâlni pe Cerno More Varna (locul 4 în prima ligă din Bulgaria), locul meciului urmând a fi ales în funcţie de condiţiile meteo, între terenul SNC şi terenul mare al Farului. De la reluarea pregătirilor, în amicalele cu Delta Tulcea şi CSM Medgidia, Ion Marin a folosit jucătorii: Curcă, Vlas - portari, Băcilă, Pătraşcu, Pahor, Gaston, Măţel, Barbu, Larie, Lăzărescu - fundaşi, Pantelie, Voiculeţ, Rusmir, Gerlem, Fatai, Ben Teekloh, Matei, Mansur - mijlocaşi, Chico, Alibec, Nanu, Gosic - atacanţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii