Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tensiuni in lotul „rechinilor"

ro

25 Mar, 2009 02:53 1232 Marime text

Farul.jpgIon Marin: „Aşteptam mai mult de la Vlas, care ar trebui să fie un pilon al echipei, însă face declaraţii care duc spre destabilizare"

După trei înfrângeri consecutive în campionat, fapt ce a dus Farul pe un loc retrogradabil, au apărut şi unele tensiuni în cadrul echipei, portarul Vlas fiind exclus din lot pentru unele declaraţii împotriva tehnicianului Ion Marin.

După disputarea etapei a XXI-a, Liga I va intra într-o pauză de două săptămâni, prilejuită de meciul naţionalei României din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, contra Serbiei, de pe stadionul Farul. Cu baza sportivă ocupată în această săptămână pentru meciul tricolorilor, Farul a ales Albena ca loc de pregătire. Din lotul de 23 de jucători deplasaţi în Bulgaria fac parte portarii Curcă şi Dobre şi jucătorii de câmp Băcilă, Pătraşcu, Barbu, Rastovac, Pahor, Vukomanovic, Mendy, Voiculeţ, Pantelie, Fatai, Larie, Rusmir, Gerlem, Matei, Alibec, Chico, Emil Nanu, Gosic, Ben Teekloh, Păcuraru, Henry.  Formaţia constănţeană se va pregăti în ţara vecină până sâmbătă, 28 martie, când „rechinii" vor disputa şi o partidă amicală în compania formaţiei Cerno More Varna, împotriva căreia a mai jucat şi la Constanţa, în această iarnă. Din lotul deplasat la Albena lipseşte fundaşul Alexandru Măţel, care a răspuns convocării antrenorului reprezentativei de tineret, Emil Săndoi, pentru meciurile cu Andorra şi Serbia. De asemenea, nu a fost inclus în lot nici portarul Adrian Vlas, acesta fiind exclus pentru unele declaraţii făcute la adresa antrenorului Ion Marin. „L-am chemat pe jucător să vedem cum şi-a permis să dea o declaraţie despre Ion Marin fără acordul cuiva din conducere, iar el a fost obraznic, aşa că am decis să nu mai facă deplasarea în Bulgaria. Se va antrena cu Farul II sau cu echipa de juniori, iar când se va întoarce în ţară domnul Bosânceanu, vom vedea ce hotărâre se va lua în cazul său, probabil că va fi suspendat", a spus directorul executiv Dan Pâra. Adrian Vlas a declarat, într-un cotidian local, că nu va mai evolua pentru Farul atât timp cât Ion Marin va fi antrenorul acestei echipe. „Nu mi se pare normal să arunci mereu vina pe jucători. Şi noi avem o parte din vină, dar şi antrenorul trebuie să-şi asume responsabilitatea. Oricum, cât timp Ion Marin va fi pe banca tehnică la Farul, eu nu mai vreau să joc nici măcar un minut", a spus portarul, după ce Săpăligă l-a criticat după ultimul meci disputat la Vaslui, în care a primit patru goluri. În legătură cu acelaşi caz şi-a exprimat punctul de vedere şi tehnicianul constănţenilor, Ion Marin. „A fost o ieşire în decor a lui Vlas, într-un moment în care nu era nevoie de aşa ceva. Să nu uite că e sub contract cu Farul. Când au fost rezultate, mereu am spus că e meritul jucătorilor, al echipei. În cadrul lotului e nevoie de disciplină, muncă şi luptă, pentru a ne putea salva de la retrogradare. Aşteptam mai mult de la Vlas, care e un jucător matur, care ar trebui să fie un pilon al echipei. Se pare că nu e aşa, dimpotrivă, face declaraţii care duc spre destabilizare", a spus Marin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii